محمدرضا فرحبخش در حاشیه این بازدید اظهار کرد: خیلی خوشحالم از اینکه یک روز به عنوان دانشآموز عشایر بودم و امروز خدمتگزار شما دانشآموزان هستم.
وی اظهار کرد: امروز به برکت نظام اسلامی، در همه مناطق عشایری و روستایی استان، مدرسه وجود دارد و بیش از ۴۰ مدرسه شبانهروزی ویژه عشایر در سراسر استان کرمان فعال است.
فرحبخش توجه به مدارس عشایری را ضرورتی انکارناپذیر در راستای جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان دانست و افزود: توجه به مدارس عشایری نمود عینی برقراری عدالت آموزشی و تربیتی است.
سرپرست آموزش و پرورش استان کرمان خطاب به دانش آموزان گفت: شما با تحمل سختی دوری از خانواده، برای تحصیل و پیشرفت به اینجا آمدهاید پس باید با جدیت و انگیزه مضاعف برای موفقیت تلاش کنید زیرا موفقیت شما موجب ایجاد شور و نشاط در جامعه میشود.
وی از ترک تحصیل دانش آموزان به عنوان یک معضل اجتماعی نام برد و افزود: حمایت از مدارس شبانهروزی عشایری و تقویت این مدارس از مهمترین رویکردهای ما در آموزش و پرورش استان کرمان است.
انتهای پیام
نظرات