رضا شجاعی در تشریح این خبر گفت: در راستای تشدید مبارزه با موادمخدر و سوداگران مرگ، دریابانان غیور پایگاه دریابانی چابهار با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی و به کارگیری تجهیزات الکترونیکی و اپتیکی، از قصد قاچاقچیان موادمخدر برای انتقال محموله از حوزه مرزی دریایی به داخل کشور آگاه و بلافاصله با آمادگی و تجهیزات کامل، به تشدید پوشش نوار مرزی پرداختند.
فرمانده مرزبانی استان در ادامه افزود: دریابانان پس از انجام یک سری اقدامات اطلاعاتی هدفمند و پایش دقیق منطقه، موفق شدند محل اختفای محموله موادمخدر را شناسایی کنند.
فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه قاچاقچیان قصد داشتند در فرصتی مناسب محموله مواد را وارد کشور کنند، اظهار کرد: دریابانان در جست و جوی محل شناسایی شده ضمن دستگیری سه نفر سوداگر مرگ، مقدار ۵۸۴ کیلوگرم مواد افیونی از نوع حشیش، را کشف کردند.
به گزارش ایسنا، به نقل از مرزبانی استان، سردار شجاعی در پایان از همکاری سایر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی و حمایتهای همیشگی مرزنشینان تقدیر کرد و گفت: شناسایی و دستگیری دیگر متهمان پرونده به صورت ویژه در دستور کار این فرماندهی قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات