• پنجشنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۰:۵۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403121611611
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

معاون استانداری کرمانشاه:

مدیران از ظرفیت جوانان استفاده کنند

مدیران از ظرفیت جوانان استفاده کنند

ایسنا/کرمانشاه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های جوانان توسط مدیران تأکید کرد.

بهرام سلیمانی، عصر امروز(۱۶ اسفند) در نشست با جمعی از جوانان فعال در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی استان اظهار داشت: جوانان، نماد آرمان‌گرایی و قوه‌ پرسشگری و مطالبه‌گری جامعه هستند. وقتی جوانان پرسشگر باشند، مسئولین نیز ناگزیر به پاسخگویی خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه ناامیدی یکی از آسیب‌های جدی اجتماعی است، تأکید کرد: ناامیدی جوانان می‌تواند موجب رکود اجتماعی شود.

سلیمانی با اشاره به اهمیت تداوم تعاملات با جوانان، از استمرار این جلسات و استفاده از پیشنهادات سازنده جوانان خبر داد.

وی بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های جوانان توسط مدیران تأکید کرد و افزود: متناسب با دغدغه‌های جوانان، کمیته‌هایی تدوین خواهد شد که به‌عنوان بازوی علمی و مشورتی کارگروه‌های تخصصی استانداری فعالیت کنند.

معاون سیاسی استاندار همچنین از تعریف سازوکاری با همکاری مشاور امور جوانان استاندار خبر داد که بر اساس آن، نماینده‌ کارگروه‌های جوانان در تمامی کارگروه‌های تخصصی استانداری حضور خواهد داشت تا نقش مؤثرتری در فرآیندهای تصمیم‌گیری ایفا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha