• شنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1403121812648
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

تولید ۲۵ هزار تن محصولات آبزی در کهگیلویه و بویراحمد طی امسال

تولید ۲۵ هزار تن محصولات آبزی در کهگیلویه و بویراحمد طی امسال

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیر شیلات استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: طی ۱۱ماه گذشته در این استان ۲۵ هزار تن محصولات آبزی تولید شده است.

اسحاق رستمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: این مقدار تولید شامل محصولاتی همچون گونه های کپور در شهرستان های گرمسیری و قزل آلا در شهرستان های سردسیری می شود.

وی با بیان اینکه ۶۰ تن از محصولات تولید شده امسال خاویاری بوده است، ادامه داد: طی مدت یاد شده در استان حدود ۵۰۰ هزار قطعه ماهیان زینتی تولید شده است.

مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطر نشان کرد: در استان ۵۵ مزرعه در حال ساخت داریم که ظرفیت اسمی آن‌ها در مجموع ۲۰۰۰ تن است.

رستمی اظهار کرد: پیش بینی می شود تا پایان سال در استان کهگیلویه و بویراحمد ۲۵ هزار و ۵۰۰ تن تولید محصولات آبزی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری تولید حدود ۸۰ تن ماهی در استخرهای ذخیره آب استان داشتیم، بیان کرد: از ابتدای امسال تا کنون توزیع بچه ماهی در ۱۵ استخر ذخیره آب کشاورزی صورت گرفته است که البته این توزیع از طرف دولت نبوده بلکه بخش خصوصی این آزادسازی را انجام داده است و دلیل آن هم عدم تخصیص اعتبار لازم در بخش دولتی بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha