• دوشنبه / ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403122719136
  • خبرنگار : 71443

اعتماد آمریکایی‌ها به دولت خود به شدت کاهش یافته است

اعتماد آمریکایی‌ها به دولت خود به شدت کاهش یافته است

روزنامه انگلیسی با تحلیل داده‌های موسسه مشاوره‌ای گالوپ گزارش داد اعتماد جوانان آمریکایی به نهادهای دولتی به یکی از پایین‌ترین سطوح در یک کشور مرفه کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا، جدیدترین نظرسنجی موسسه گالوپ که با پرسش از ۷۰ هزار نفر در سراسر جهان طی سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ انجام شد، نشان می‌دهد که کمتر از یک‌سوم افراد زیر ۳۰ سال در ایالات متحده به دولت خود اعتماد دارند.

در همین حال، نظرسنجی مذکور نشان می‌دهد میزان جوانان آمریکایی که گفتند کنترلی بر سرنوشت و آینده خودشان ندارند هم در سال ۲۰۲۴ به رکورد ۳۱ درصد رسید، سطحی بدتر از همه اقتصادهای ثروتمند دیگر، به جز یونان و ایتالیا.

«جولی ری» مدیر مسئول در گالوپ گفت: [برای افراد جوان در ایالات متحده] آینده تا حدی تیره به نظر می‌رسد.

روزنامه فایننشال تامیز نوشت: در حالی‌که نظرسنجی گالوپ پیامدهای مستقیم دوره دوم ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده را پوشش نمی‌دهد، کارشناسان معتقدند که افزایش دوقطبی شدن سیاسی احتمالا منجر به کاهش شدید اعتماد در میان آمریکایی‌ها خواهد شد.

همچنین طبق نظرسنجی‌ها، نسبت جوانان در ایالات متحده که به سیستم قضایی بی‌اعتماد هستند نیز در سال ۲۰۲۴ به رکورد بالایی رسید، به‌علاوه بیش از یک‌سوم افراد زیر ۳۰ سال نیز به پلیس اعتماد ندارند.

روزنامه چاپ لندن افزود: در سایر نقاط جهان، جوانان یونان و ایتالیا از ناراضی‌ترین افراد از خدمات عمومی و اعتماد به نهادهای دولتی هستند. اقتصادهای شمال اروپا، مانند فنلاند، دانمارک و نروژ تمایل دارند که بهترین عملکرد را داشته باشند.

حدود ۶۱ درصد از جوانان در ایالات متحده نیز گزارش دادند که اخیرا استرس را تجربه کرده‌اند که سومین نسبت بالا در میان اقتصادهای پیشرفته پس از یونان و کانادا است.

همچنین داده‌های «مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا» نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۲ تعداد مراجعه‌کنندگان به بخش اورژانس ایالات متحده برای موارد خودزنی ۳۸۴ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر در بین افراد ۱۰ تا ۲۹ ساله رسیده بود، در حالی که این رقم یک دهه قبل ۲۶۰ نفر بوده و برای افراد ۳۰ ساله و بالاتر، چهار برابر این میزان است.

فروپاشی رضایت‌مندی و شادی جوانان در ایالات متحده و جاهای دیگر به عواملی از دوقطبی شدن سیاسی و رکود کیفیت زندگی گرفته تا مشکلات و پیشرفت‌های مالی وابسته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha