به گزارش ایسنا، «سید عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله یمن دوشنبه شب در سخنانی به مناسبت سالروز «غزوه بدر» اعلام کرد ناو هواپیمابر آمریکایی پس از درگیری با نیروهای مسلح یمن به دورترین نقطه شمال دریای سرخ فرار کرد.
سید الحوثی افزود: مردم ما با حضور گسترده در راهپیماییهای امروز، پیامی روشن به ملت فلسطین و پیام استواری در برابر تجاوزات آمریکا دادند.
رهبر انصارالله اضافه کرد: ما به عنوان مردم یمن نمی پذیریم که دشمن اسرائیلی مردم فلسطین را منزوی کند.
وی ادامه داد: مردم عزیز ما با راهپیمایی میلیونی امروز، پیام استواری و استقامت در برابر ظلم و تجاوز آمریکا و پیامی به ترامپ جنایتکار، دیوانه، کافر دادهاند.
سید الحوثی خاطرنشان کرد: مردم عزیز ما با اعتقاد، شجاعت، توکل به خدا، و ایمان به وعده واقعی او در مقابله با مستکبرین ثابت قدم هستند.
وی تاکید کرد اصرار دشمن اسرائیلی بر جلوگیری از ورود کمک ها به نوار غزه، تجاوزی بزرگ و جنایتی هولناک و هولناک است که قابل تحمل نیست.
سید الحوثی گفت: ممنوعیت کشتیهای اسرائیلی اولین گام است، اما وقتی مردم فلسطین در غزه با گرسنگی مواجه هستند، نمیتوانیم تماشاگر باشیم و در این سطح بمانیم.
غزوه بدر یا بدر الکبری، نخستین و مهمترین جنگ میان مسلمانان و کافران قریش در هفدهم تا بیست و یکم ماه رمضان در منطقه بدر روی داد که به پیروزی مسلمانان و شکست کافران انجامید.
انتهای پیام
نظرات