• دوشنبه / ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۱:۵۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1403122719356
  • خبرنگار : 71533

پایان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ در مجمع تشخیص مصلحت

پایان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ در مجمع تشخیص مصلحت

مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه‌ای فوق‌العاده به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور سران سه قوه و اکثریت اعضا، بررسی بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ را به پایان رساند.

به گزارش ایسنا، در ابتدای این جلسه گزارش کمیسیون اقتصادی مجمع در خصوص موارد اصراری بخش دوم (جداول) لایحه بودجه۱۴۰۴، قرائت شد.

در موضوع ردیف ۱۵۴-۷۳۰۰۰۰ جدول ۷-۱ با عنوان «مصرف مازاد درآمد ردیف‌های درآمد-هزینه» که پیش از این شورای نگهبان و هیئت عالی نظارت، آن را مغایر با سیاست‌های کلی برنامه هفتم دانسته بود، دکتر طحان نظیف، عضو و سخنگوی شورای نگهبان دلایل مغایرت آن با اصل ۵۲ قانون اساسی را تشریح کرد و خواستار درج ارقام واقعی در جداول بودجه شد.

در ادامه پس از استماع نظر زنگنه نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس و رحمتی معاون سازمان برنامه و بودجه، اعضای مجمع به تبادل نظر پرداختند و مصلحت اصراری مجلس را نپذیرفتند. بدین ترتیب با رای اعضای مجمع این ردیف از بودجه حذف ‌شد.

در ادامه موضوع درج اعدادی نظیر ۱۰۰۰، ۱ و... در ردیف‌های متعدد از جداول مختلف که شورای نگهبان آن را مغایر قانون اساسی شناخته بود، پس از توضیحات دبیر کمیسیون اقتصادی مجمع، عضو و سخنگوی شورای نگهبان و معاون سازمان برنامه و بودجه و استماع نظر نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، اعضای مجمع به تبادل نظر پرداختند.

اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از تبادل نظر، چهار مورد از مصلحت اصراری مجلس را پذیرفتند و بدین ترتیب مراحل تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۴به پایان رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha