• دوشنبه / ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403122719187
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان:

روابط‌عمومی‌ها، کلید معرفی ظرفیت‌های فرهنگی آذربایجان‌شرقی هستند

روابط‌عمومی‌ها، کلید معرفی ظرفیت‌های فرهنگی آذربایجان‌شرقی هستند

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: روابط‌عمومی‌ها نقش کلیدی در معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و اقتصادی استان دارند.

نعمت‌اله پایان در دیدار با اعضای هیئت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان بر لزوم ارتقای سطح دانش و مهارت‌های فعالان روابط عمومی از طریق برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی تاکید کرد.

پایان خواستار تغییر نگاه سنتی به روابط عمومی و تبدیل آن به یک ابزار استراتژیک برای ارتباط موثر با جامعه شد.

 وی با اشاره به ظرفیت‌های صنعتی و فرهنگی تبریز، بر نقش کلیدی روابط عمومی‌ها در معرفی این ظرفیت‌ها و جذب سرمایه‌گذاران تاکید کرد.

وی با اشاره به صنعتی بودن شهر تبریز گفت: اگر روابط عمومی صنایع را تقویت و بالنده کنیم در جذب سرمایه گذار تاثیر دارد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی بر تبادل نظر و همکاری در برگزاری نمایشگاه های فرهنگی و صنعتی تاکید کرد و افزود: بخش خصوصی توان ارتباطی با ظرفیت های خارج از کشور را دارد به همین دلیل می توان از ظرفیت روابط عمومی بخش خصوصی در ارتباطات بین المللی بهره برد.

وی در ادامه بر انجام فعالیت های فرهنگی هدفمند و تاثیرگذار تاکید کرد و اذعان داشت: لزوم تعامل و همکاری بین روابط عمومی‌های دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی بسترساز رویدادهای باکیفیت و اثرگذار می شود.

پایان بر بهره مندی از ظرفیت هوش مصنوعی در حوزه روابط عمومی تاکید کرد و گفت: برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های هوش مصنوعی در حوزه روابط عمومی اعلام آمادگی می کنیم.

وی ادامه داد: روابط عمومی ها باید به علم روز در حوزه خود مسلط باشند و این امر لزوم ارتقای مستمر دانش و مهارت‌های فعالان روابط عمومی را می طلبد.

وی در ادامه توجه به نیازهای فرهنگی نسل جدید را یک ضرورت حیاتی خواند و تاکید کرد: برای نسل جدید چه برنامه ای داریم؟ توجه به نیازها و خواسته‌های نسل جدید در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی یک اصل حیاتی است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی همچنین بر نقش حیاتی روابط عمومی‌ها در پیشبرد اهداف سازمان‌ها تاکید کرد و گفت:حساب ویژه ای بر روی همکاری روابط عمومی‌ها باز کرده ایم به همین دلیل روابط عمومی ها باید برای انجام کارهای بزرگ برنامه ریزی کنند. ما زمینه کارهای بزرگ را فراهم می کنیم تا با ایجاد بسترهای لازم برای انجام فعالیت‌های فرهنگی و هنری بزرگ اقدامات اساسی انجام گیرد. 

 این دیدار نشان‌دهنده توجه ویژه مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی به نقش روابط عمومی‌ها در توسعه استان است. تاکید بر آموزش، تغییر دیدگاه، و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی، از جمله نکات کلیدی این دیدار بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی؛ اعضای هیئت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان نیز به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود پرداختند و طرفین بر لزوم تداوم همکاری‌ها و تعاملات در راستای ارتقای سطح روابط عمومی‌ها در استان تاکید کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha