• سه‌شنبه / ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403122819782
  • منبع : نمایندگی کردستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبرداد

افزایش ۱۲ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های کردستان

افزایش ۱۲ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های کردستان

ایسنا/کردستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان از افزایش ۱۲ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری این استان در سال جاری خبر داد.

سعدی نقشبندی، امروز سه شنبه (۲۸ اسفند) در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: این میزان جوجه‌ریزی، بالاترین رقم ثبت شده در تاریخ مرغداری‌های استان کردستان محسوب می‌شود و امیدواری‌ها را برای تامین مطلوب گوشت مرغ در استان افزایش داده است.

وی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون، بیش از ۵۳ میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغداری استان ریخته شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۱۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.

نقشبندی با اشاره به ظرفیت بالای تولید گوشت مرغ در استان کردستان، تصریح کرد: استان کردستان با دارا بودن ۷۵۴ واحد مرغداری که ۹۲ درصد آن‌ها فعال هستند، رتبه هشتم تولید گوشت سفید در کشور و رتبه اول را در بین استان‌های غرب و شمال غرب کشور به خود اختصاص داده است.

وی افزود: ۷۰ درصد از تولیدات مرغداری‌های استان، نیاز مصرف داخلی را تامین می‌کند و ۳۰ درصد مازاد آن به ۱۳ استان دیگر کشور صادر می‌شود. این امر، نقش مهم استان کردستان در تامین امنیت غذایی کشور را نشان می‌دهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در پایان ابراز امیدواری کرد با تداوم این روند، استان کردستان بتواند جایگاه خود را در تولید گوشت مرغ در سطح کشور ارتقا دهد و نقش موثرتری در تامین نیازهای داخلی ایفا کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha