به گزارش ایسنا، جعفر الفتینیا در کارگروه پیگیری توسعه انرژی خورشیدی که امروز (ششم فروردین) برگزار شد، از شناسایی اولیه نزدیک به ۳۰۰ نقطه در سطح استان برای احداث نیروگاههای خورشیدی کوچک مقیاس سه مگاواتی یاد کرد و گفت: برای شناسایی این نقاط الزامات اولیه از جمله نزدیکی به شبکه توزیع برق، بررسی زمین توسط دستگاههای مربوطه از جمله منابع طبیعی و محیط زیست و ... مد نظر قرار داشت که در نهایت با بررسیهای کارشناسی صورت گرفته تعدادی از این نقاط حذف شد و ۸۴ نقطه نهایی باقی ماند.
وی اظهار کرد: این نقاط در آستانه اخذ سند برای احداث نیروگاه خورشیدی و پای کار آمدن سرمایهگذار هستند و قرار است در مجموع این نقاط ۲۵۲ مگاوات نیروگاه خورشیدی احداث شود.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای غرب با بیان اینکه احتمال کاهش این نقاط و ریزش تعداد محدودی از آنها در مرحله اخذ سند وجود دارد، اما بیش از ۹۰ درصد آنها محقق خواهند شد، یادآور شد: شناسایی اراضی مستعد دیگر را نیز در دستور کار داریم.
الفتینیا کرمانشاه را از استانهای پیشتاز در شناسایی اراضی مستعد احداث نیروگاه خورشیدی دانست و عنوان کرد: در برخی استانهای همجوار تنها حدود ۱۵ نقطه مشخص شده است.
وی با بیان اینکه در کنار نیروگاههای کوچک مقیاس احداث نیروگاههای بزرگ مقیاس را نیز در استان دنبال میکنیم، از شناسایی دو هزار هکتار اراضی مستعد احداث نیروگاه خورشیدی بزرگ مقیاس در کرمانشاه خبر داد و عنوان کرد: گام بعدی حضور سرمایهگذاران برای احداث نیروگاههای خورشیدی در این نقاط است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای غرب اظهار کرد: در هر نقطه امکان احداث نیروگاه تا ۵۰۰ مگاوات را داریم.
الفتینیا از آخرین وضعیت نیروگاه ۹۰ مگاواتی که قرار است توسط ایمیدرو در کرمانشاه احداث شود نیز یاد کرد و افزود: پنل خورشیدی این نیروگاه برای حدود هفت مگاوات تامین و در محل تخلیه شده و به زودی حداقل هفت مگاوات آن اجرایی خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات