• شنبه / ۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404010903997
  • خبرنگار : 50184

ورود روزانه ۴۰۰۰ گردشگر به روستای «هجیج» کرمانشاه

ورود روزانه ۴۰۰۰ گردشگر به روستای «هجیج» کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان پاوه از ورود روزانه حدود ۴۰۰۰ گردشگر نوروزی به روستای هجیج خبر داد.

عزیز مصطفایی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، از هجیج به عنوان قطب گردشگری روستایی کرمانشاه نام برد و اظهارکرد: هرساله در ایام نوروز سیل گردشگران به سمت این روستای خوش آب و هوا و پرجاذبه سرازیر می‌شود. 

وی افزود: امسال هم به مانند سالهای گذشته از شروع تعطیلات نوروزی تاکنون هجیج به عنوان مقصد گردشگری روستایی در کرمانشاه میزبان تعداد زیادی از گردشگران بوده‌ است. 

رئیس میراث فرهنگی پاوه تصریح کرد: بخش زیادی از گردشگرانی که این روزها به شهرستان پاوه سفر می‌کنند، یکی از دلایل مهم سفر خود به این شهرستان را روستای هجیج اعلام می‌کنند. 

وی با بیان اینکه در حال حاضر روزانه به صورت میانگین حدود ۴۰۰۰ نفر وارد روستای هجیج می‌شوند، عنوان کرد: در سالهای گذشته در عید نوروز ترافیک چندکیلومتری در ورودی روستا تشکیل می‌شد، اما امسال با اقدامات انجام شده و راه اندازی پارکینگ‌ها حجم ترافیک کمتر شده‌ است. 

مصطفایی علت اصلی استقبال گردشگران نوروزی از روستای هجیج را تنوع جاذبه‌های گردشگری آن خواند و گفت: بافت پلکانی این روستا، طبیعت بکر و سرسبز، چشمه و آبشار بل، سد داریان، فرهنگ و پوشش اصیل و آداب و روسوم بومی مردم منطقه باعث شده تا گردشگران این روستا را به عنوان مقصد خود انتخاب کنند. 

وی افزود: تا چند دهه پیش روستای هجیج تنها به واسطه هنرهای سنتی و ساخت صنایع دستی و بافت پلکانی و طبیعتش مشهور بود، اما از چندسال پیش که سد داریان احداث شد و هجیج به یک روستای ساحلی در کرمانشاه تبدیل شد، موج گردشگران هم به سمت آن سرازیر شد. 

رئیس میراث فرهنگی پاوه ادامه داد: اسکله قایقرانی هجیج در ایام نوروز به گردشگران خدمات رسانی می‌کند و گردشگران هم استقبال بسیار بالایی از آن دارند. 

وی یکی دیگر از جاذبه‌های گردشگری این شهرستان را وجود امامزاده عبیدالله معروف به کوسه هجیج دانست و گفت: وجود این امامزاده، چله خانه و حوض هجیج که به ثبت ملی رسیده‌اند، باعث شده تا در این روستا علاوه بر جاذبه‌های طبیعی، جاذبه‌های مذهبی و تاریخی نیز وجود داشته باشد. 

مصطفایی در پایان گفت: هجیج علاوه بر اینکه یک مقصد گردشگری به شمار می‌رود، به واسطه بازگشایی گردنه تته و اتصال آن به منطقه هورامان استان کردستان، به معبری برای تردد گردشگران به سمت این منطقه هم تبدیل شده‌ است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۰۹ ۱۵:۲۹

روستایی مانند هجیج ظرفیت لازم برای حمل و نقل، خدمات رسانی و اسکان برای این حجم از گردشگر را ندارد. همچنین رطوبت سد در حال از بین بردن معماری این روستاست و در آینده مشکلات جدی وجود خواهد داشت.