علیرضا شه بخش در گفت و گو با ایسنا، ضمن تاکید بر ثبت بیست و هفتمین رویداد فرهنگی گردشگری استان در تقویم گردشگری کشور افزود: درتلاش هستیم در این رابطه گستره بیشتری را در نظر داشته باشیم.
وی بیان کرد: منظر طبیعی لوت که ثبت جهانی شده است و یکی از پایگاه های جهانی ایران نیز به حساب می آید در ۳ استان سیستان و بلوچستان، کرمان و خراسان جنوبی کویر لوت پراکندگی جغرافیایی دارد و در بخش سیستان و بلوچستان برای توسعه گردشگری و سامان دهی تورهای گروهی برنامه های خوبی را پیش بینی کرده ایم که اجرایی خواهند شد.
شهبخش همچنین گفت: با رونق بخشیدن و ساماندهی بوم گردی ها می توانیم در جذب گردشگر موفق تر عمل کنیم.
وی افزود: جاذبههای کویر لوت در حوزه سیستان و بلوچستان بیشتر از دو استان دیگر است و میتواند باعث رونق بخش کسب و کارهای بومی و محلی شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همچنین گفت: درحال حاضر در سطحاستان ۴۵ بوم گردی فعال داریم و تقریبا در همین حدود بوم گردی بدون مجوز هم داریم که در حال ساماندهی آنها هستیم.
وی افزود: حاشیه کویر لوت ظرفیت بسیارمناسبی برای گسترش بوم گردی ها دارد و تاکنون برای حوزه گردشگری در سطح استان ۲۴ مجوز بومگردی صادر شده است که در سطح استان بوم گردی ها جایگاه ویژه ای در جذب گردشگر دارند.
انتهای پیام
نظرات