• شنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404011606821
  • خبرنگار : 50214

مدیر عامل آب منطقه‌ای یزد در جمع خبرنگاران:

آب انتقالی به یزد تنها یک نوبت نیاز کشاورزان شرق اصفهان است/مصرف آب انتقالی به یزد کاملاً شفاف است

آب انتقالی به یزد تنها یک نوبت نیاز کشاورزان شرق اصفهان است/مصرف آب انتقالی به یزد کاملاً شفاف است

ایسنا/یزد مدیر عامل آب منطقه‌ای یزد با بیان این که برخی آدرس غلط به مردم می‌دهند، مصرف اب انتقالی به یزد تنها برای شرب مردم است، تاکید کرد: تنها ۷ درصد آب حوضه آبریز زاینده رود به یزد منتقل می‌شود و نباید تبعات کم آبی در اصفهان را ناشی از این هفت درصد مطرح کرد.

جواد محجوبی امروز شنبه شانزدهم فروردین در نشست با خبرنگاران ضمن اشاره به تعرض به خط انتقال آب یزد در نهم فروردین، اظهار کرد: متاسفانه ایستگاه شماره ۳ براساس خسارت وارده در این تعرض تقریباً غیرقابل تعمیر در کوتاه مدت برآورد شده و با توجه به دو مرتبه تعرض طی یک روز، حداقل دو ماه زمان برای تعمیر آن زمان نیاز است.

وی با بیان این که تاسیسات ایستگاه مذکور در دست سفارش و ساخت است، ابراز امیدواری کرد: این ایستگاه تا شروع فصل پیک مصرف یعنی خرداد ماه وارد مدار شود هرچند قطعاً طی این مدت، ایستگاه شماره ۳ از مدار خارج است.

این مسئول با بیان این که ایستگاه شماره ۴ خسارت کمتری در این تعرض دیده و برآورد اولیه تعمیر آن در بازه ۱۰ روزه بوده است، گفت: در مورد این ایستگاه ضمن برقراری امنیت محل، از یکشنبه هفته گذشته، عملیات پاکسازی و همزمان با کمک اکیپ‌های فنی، تعمیر این ایستگاه آغاز شد.

وی افزود: علاوه بر این، نیز سه حوضچه در طول مسیر نیز دچار تعرض و تخریب شد که منجر به هدررفتن بیش از ۵۰ هزار مترمرکعب در این مدت شد و خوشبختانه با اقدام به موقع، تعمیر این حوضچه‌ها در روز پنجشنبه گذشته به اتمام رسید.

محجوبی عنوان کرد: امیدواریم به صورت تک پمپ و عمدتاً به شکل ثقلی بتوانیم آب را از ایستگاه‌های اول و دوم به سمت ایستگاه سوم که هم اکنون غیرفعال است، هدایت کنیم و از ایستگاه چهارم آن را به سمت یزد پمپاژ کنیم.

وی گفت: امروز نواقص تعمیرات انجام شده، بررسی و نهایتاً از امشب یا در صورت بروز نقص و مشکل حداکثر تا فردا یکشنبه آب به مخازن یزد خواهد رسید.

به گفته این مسئول، برآوردهای اولیه از خسارت‌های تعرض حدوداً ۱۵۰ میلیارد تومان است ولی خسارت دقیق در روزهای آتی مشخص خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که مصوبه انتقال آب به یزد از کوهرنگ مربوط به سال ۱۳۶۸ و دولت سازندگی(آیت الله هاشمی رفسنجانی) بوده است، گفت: طرح در همان سال‌ها شروع و در نهایت سال ۱۳۷۸ که مصادف با دولت اصلاحات بود، به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان این که مفاد مصوبه‌ی این خط انتقال کاملاً در دسترس است، تاکید کرد: هیچ جای این مصوبه برخلاف مطالبی که در فضای مجازی مطرح می‌شود، قید نشده که قبل از انتقال آب به یزد باید سد کوهرنگ ایجاد شود و تنها در آن بر مطالعه و اجرای تونل کوهرنگ ۳ و چشمه لنگان تصریح شده است.

مدیر عامل آب منطقه‌ای یزد، یکی از عوامل بروز این حادثه را اعلام این که قرارداد انتقال آب به یزد در سال ۱۴۰۰ پایان یافته است، ذکر کرد و گفت: طرح چنین موضوعی به دلیل بی سوادی یا به منظور تحریک مردم مطرح شده است، در حالی که اصول اولیه هر طرحی تعیین نیازهای افق آن براساس عرف ادبیات تمام دنیاست و در این مصوبه نیز افق طرح برای اجرا سال ۱۴۰۰ تعیین شده والا چنین طرح‌های بزرگی پایان ندارد که در این صورت باید استفاده بسیاری از طرح‌های کشورمان تاکنون خاتمه یافته باشد.

وی گفت: بررسی‌های صورت گرفته در سال ۱۴۰۳ نشان می‌دهد که این طرح حداکثر تا افق ۱۴۴۰ یعنی ۱۶ سال دیگر کارایی لازم برای انتقال آب به یزد را خواهد داشت.

محجوبی با تاکید بر این که تاکنون حتی یک قطره از آب انتقالی به بخش کشاورزی و گلخانه‌های یزد داده نشده است، تصریح کرد: براساس مصوبه خط انتقال آب به یزد، میزان تخصیص استان ۹۸ میلیون مترمکعب برای استفاده از شرب و بهداشت و صنعت بوده که شامل ۷۸ میلیون مترمکعب جهت آب شرب و ۲۰ میلیون مترمکعب آب جهت صنعت بوده است.

وی افزود: تاکنون به طور متوسط ۵۶ میلیون مترمکعب آب به یزد و حداکثر زیر ۷۰ میلیون مترمکعب آب به استان تخصیص داده شده که طبق قانون طی سال‌هایی شش میلیون مترمکعب آن به صنعت یزد تخصیص یافت ولی به دلیل کمبود آب کیفی برای شرب استان، از سالها پیش این تخصیص که قانونی نیز بود، قطع و از محل آب‌های نامتعارف اعم از انتقال آب دریا و پساب و چاه‌های بی کیفیت جایگزین شد.

وی با بیان این که در زمینه تامین آب صنعت اقدامات خوبی در استان انجام شده است، گفت: براساس یک ماده واحده قانونی در دشت‌های ممنوعه و بحرانی کشور اجازه تخصیص بیش از ۲۵ مترمکعب آب در شبانه روز به واحدهای صنعتی غیرمجاز اعلام شده در حالی که هنوز هم در بسیاری از استانها به صنایع چاه اختصاص می‌دهند، در یزد با ایجاد خطوط انتقال از چاه‌های تجمیعی به صنایع استان که پراکندگی وسیعی دارند، آب تخصیص می‌یابد و این خطوط انتقال به هیچ وجه، ارتباطی با آب انتقالی از کوهرنگ ندارد.

این مسئول با اشاره به بحث‌هایی که در مورد میزان مصرف آب شرب مطرح می‌شود، گفت: اگر مردم یزد باید مقدار خاصی آب مصرف کنند، این باید برای تمام استان‌ها یکسان باشد نه این که مردم یزد باید کمتر از مردم سایر نقاط کشور آب شرب مصرف کنند و این بی عدالتی محض است. متاسفانه برخی پا را فراتر نهاده و حکم شرعی نیز صادر می‌کنند.

وی با بیان این که ۹ شهرستان از ۱۲ شهرستان یزد به آب انتقالی وابسته هستند، اظهار کرد: استان یزد تنها یک چهارم نیاز آبی خود را می‌تواند تامین کند و تنها در نقاط محدودی از استان جمعاً کمتر از ۳۰ میلیون مترمکعب آب قابل شرب برای استحصال وجود دارد در حالی که از منابع محلی، ۵۰ میلیون مترمرمکعب آب برداشت و با اختلاط آن با آب انتقالی، آن را قابل شرب می‌کنیم.

محجوبی با اشاره به دشواری‌های آب استحصالی برای شرب مردم یزد، ‌ادعای این که یزد این آب را در بخش کشاورزی مصرف می‌کند واقعاً نابخرادانه و غیرمنصفانه ذکر کرد.

مدیر عامل آب منطقه‌ای یزد، حوضه آبریز زاینده‌رود، سالانه یک میلیارد مترمکعب آب توزیع می‌کند که تنها ۶۰ میلیون مترمکعب آن یعنی هفت درصد به یزد آمده و مابقی جهت تامین آب اصفهان و چهارمحال مصرف شده و این سوال مطرح است که آیا کم‌آبی و تبعات آن در اصفهان به دلیل همین هفت درصد است؟

وی با تاکید بر این که نباید آدرس غلط به مردم بدهیم، افزود: مسئولان اصفهان باید نحوه مصرف آب استانشان را برای مردم خود تبیین کنند.

این مسئول آب مورد نیاز کشاورزان شرق اصفهان را برای برداشت محصول را حداقل ۶۰ میلیون مترمکعب در یک نوبت آبیاری ذکر کرد و گفت: این در حالیست که کشاورزی منطقه که عمدتاً گندم و جو است، نیاز به حدود پنج نوبت آبیاری دارد و آب مورد نیاز تنها یک نوبت آبیاری کشاورزی این منطقه معادل آب شرب یک سال مردم یزد است.

محجوبی در پایان با تاکید بر این که تمام مصارف آب استان یزد شفاف است، اظهار کرد: هر کسی از هر جایگاهی که دارد می‌تواند به هر نحوی که تمایل دارد این مصارف را رصد کند تا به همگان ثابت شود که آب انتقالی یزد در غیرشرب مردم استفاده نمی‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۱۷:۱۲

کارخانه های کاشی سازی پرمصرفترین در آب هستند چرا باید وسط کویر چنین کارخونه هایی وجود داشته باشه که مجبور باشید از شهر دیگه آب بیارید برای مردم

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۲۳:۲۸

این کارخانه ها هیچ فایده ای برای یزد ندارد و درآمد های آن خارج از یزد هزینه می شود و کارگران آن غیر بومی هستند و فقط آلودگی آن برای مردم یزد است

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۰۵:۵۸

باسلام و احترام برادر عزیز تمام کارخانه های کاشی و سرامیک چاه اب ان هم با مقدار برداشت تعیین شده استفاده می کنند.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۳:۴۲

میدونی مشکل کجاست. مشکل اینکه خروجی آب کوهرنگ باید ۹میلیون متر مکعب باشه ولی متاسفانه داریم ۱۴ میلیون متر مکعب اب برمیداریم .

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۱۷:۱۸

از دریا آب بگیرید، اصفهان با خشکسالی دچار فرو نشست و تخریب آثار باستانی شده و تنها دلیل این هست آبی در رودخانه نیست

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۲۳:۳۱

آیا ۷ درصد آب که به یزد می آید برای شرب موجب خشکی اصفهان است. همه فضای سبز کل استان یزد به اندازه یکی از پارک های اصفهان نیست

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۵:۱۱

چرا در خبر ها می گویند آب کوهرنگ چرا نمی گویند آب استان چهارمحال مگر کوهرنگ استان است..؟بعد چرا دعواست سر آبی که صاحبش جایی دیگر است وهیچ تعهدی به جبران خشکسالی ندارند و خودشان ۸۰درصد زمینهای خشک در استان دارند...

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۱۷:۲۰

آب حق زاینده رود و مردم اصفهان است.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۳:۱۲

آب کوهرنگ فقط برای اصفهان نیست، بر کل ایران هست. باید به حقوق دیگران احترام گذاشت.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۸ ۲۱:۵۶

حرف منطقی بزن . پس آب کارون هم حق اصفهان ه

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۱۷:۳۵

هر چی کارخونه و صنعت پرآب هست رو در شهرهای کویری و کم آب اصفهان و یزد تاسیس کردین

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۲۳:۳۵

۷ درصد آب کوهرنگ برای شرب یزد است نه صنعت

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۸ ۱۵:۰۹

یکی بگه صنایع یزد آب از کجا میارند ، اگه غیر از آب زاینده رود همون را برا شرب استفاده کنند بازم زیاد میارن

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۱۸:۰۴

چند سالی است که استان چهارمحال و بختیاری دچار کم آبی خود منبع آب استانهای مجاور هست

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۱۸:۱۱

ما پارسال ۱۵ روز آب نداشتیم اینقدر هم رسانه ای نشد با تانکر آب میوردن تو خود خود اصفهان تا حالا آب دیگرون را تامین کردیم الان خودمون مشکل داریم

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۲۳:۳۷

برادر شما آب به جایی نمی دهید . این آب از کوهرنگ است و منبع ملی است. مثل نفت مردم شریف خوزستان و آهن ومس مردم عزیز یزد و گاز دلاوران بوشهری و مس غیور مردان کرمانی

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۳:۱۶

اولا که شما آب نمیدید به یزد.از کوهرنگ میاد. اگه از خود اصفهان میخواست بیاد که یه قطره هم به یزد نمیرسید. دوما اگه پارسال مردم چهارمحال آب کوهرنگ رو به روی شما قطع میکردند، کل دنیارو خبردار میکردید. مردم یزد همیشه نجیب بودن و به همین ۷ درصد قانع بودن

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۱۸:۵۹

آب کوهرنگ حق همه مردم ایران است نه اصفهان و طبق آمار آب شرب یزد نیز تامین می نماید و ربطی به کارخانه جات و صنایع ندارد

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۱۹:۴۸

حوضه آبریز در هر منطقه را تعریف کنید صنایع آب بر را از منطقه خارج کنید محصولات کشاورزی استان را بازگو کنید و در کل ابهامات را روشن کنید.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۱۹:۳۰

آب نعمت خداست و برای همه مردم اینکه نیمشه یه شهری بگه آب فقط برای ما هست و بقیه حق استفاده ندارن مثل این میمونه که یزدیا بگن فولاد و مواد معدنی فقط برای خودمونه و بجای دیگه نمیدیم حتی اصفهان یا خوزستان بگه نفت و گاز فقط برای ماست و به کل کشور نمیدیم

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۱۹:۳۲

جالب اینجاست که این آب از کوه های چهارمحال بختیاری سرچشمه میگیره بعد یه عده دیگه میگن آب حق ماست نمیدونستیم استان چهارمحال هم زیر مجموعه اصفهووونه

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۴:۱۴

درسته از کوهرنگ سرچشمه میگیره ولی هزاران سال مسیر آب وحق آبه متعلق به زاینده رود بوده

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۲۰:۲۲

کسانی که می‌گویند آب مال خود اصفهان است و یزدیها و یا مناطق دیگر حق استفاده‌ از آب را ندارند باید بدانند آب همین اصفهان راهم از کوهرنگ می‌گیرند و گوهرنگ در چهارمحال و بختیاری است پس آنها هم حق دارند بگویند به اصفهان آب نمی‌دهیم آب متعلق به همه است

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۳:۲۵

اون روال طبیعی طبیعته

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۲۰:۴۰

حق آبه را توضیح دهید یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟ عمر رودخانه زاینده رود چندسال است؟؟؟

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۳:۱۹

شما اگه یکم بررسی بفرمائید متوجه میشید که یزد برای اون ۷ درصد آب، حق آبه پرداخت کرده، قرارداد بسته شده. چرا مردم اصفهان بدون هیچ تحقیق و بررسی، گول دشمنان کشور رو میخورن، و اجازه میدن که راحت بین هموطنان تفرقه بیفته

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۲۱:۲۳

مردم اصفهان برای آب شرب مردم یزد مشکلی ندارد. مشکل مصرف آب برای صنایع و کارخانجات هستش که درآمدهای میلیاردی برای صاحبان قشر مرفه آنها دارند که حتی ممکن است در خود شهر یزد هم ساکن نباشند و درحال خوشگذرانی در کشورهای خارجی باشند

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۲۲:۰۵

ما همه ایرانیم بایدغم هم دیگرو بخوریم

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۲۲:۴۵

خب، پس با این اوصاف، مردم مسجدسلیمان و سایر شهرهای نفت‌خیز هم لوله‌های نفت را قطع کنند که تهران و سایر مرکز استان‌های متمول از پول نفت ثروتمند نشوند در حالی که خودشان در محرومیت به سر می‌برند.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۲۲:۴۷

اگر حقی از آب باشه، مردم کوهرنگ باید اعتراض کنند.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۲۳:۲۵

کم آبی شدید تر بشه . انتقال آب از بختیاری به اصفهان نیز متوقف خواهد شد.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۶ ۲۳:۴۸

این نظر بنده راجب اون کسانی است که آب کوه رنگ رو حق کل ایران نامیده بله اگر کل یزد برای مصرف آب شرب استفاده می‌شد شاید میشد حق رو به شما داد ولی زمانی که کارخانجات امسال کاشی و تیرآهن وغیره که بدون آب نمیشه فعالیت کند نمیشه همچین حقی داد

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۰۰:۲۹

حق با کشاورزان است

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۰۰:۳۵

صنایع از شهرهای کویری جمع بشه آب به همه میرسه

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۰۰:۴۰

کشاورزی غرقابی هم باید به سواحل برده شود و آب شیرین باید مدیریت شود

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۰۵:۳۱

۱- کنترل مصرف اب و استقاده بهینه آن ۲- انتقال کارخانه های آب بر به کنار خلیج فارس ۳- پرداخت هزینه اب انتقالی توسط کارخانه های اب بر و مزارعی که ناچارا در استان های مرکزی می مانند

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۰۶:۵۳

زاینده رود مدت ها است خشک شده و آب فعلی از طریق نونل های کوهرنگ کی طی دو یا ۳ دهه اخیر کشیده شده وارد زاینده رود می شود

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۰۷:۲۰

فولاد یزد و اصفهان رو به شهرهای مثل هندیجان و دیلم انتقال بدید

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۰۷:۲۶

این مشکل مشکل تمام کشور است و دولت باید کار اساسی و سرمایه گذاری کند برای انتقال اب از دریا به تمام استانها

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۰۷:۳۷

همه ایرانی هستیم وبرادر دینی هم

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۰۸:۱۱

چرا تلاش نمی کنند خط لوله آب از خلیج فارس بکشند

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۸ ۲۳:۵۸

آب برای صنایع از طریق دریا و چاه های که قابلیت شرب رو ندارن و کیفیت آب پایینه استفاده میشه که برخی صنایع بسته به نیازشون این آب بی کیفیت رو برای مصارف صنعتیشون تصفیه می‌کنند.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۰۹:۳۲

منابع طبیعی حق هیچ کس یا منطقه و استانی نیست. مشکل اساسی دست بردن بدون مطالعه لازم در سیستم طبیعت است. که نتیجه اون شده از بین رفتن طبیعت.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۳:۲۱

منابع طبیعی بایدروال طبیعی خودش راطی کندوبه گاوخونی برود

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۰:۱۵

خواهشا احیای زاینده رود راجدی بگیرند،چندمیلیون ادم دارن زندگی می کنند به جرات میگم آثارتاریخی اصفهان را هیچ جاایران نداره

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۳:۲۲

حرف شما کاملاً صحیح است، اما چر برخی ازا مردم اصفهان فکر میکنن، ۷ درصد آب که سهم مردم یزد هست، موجب کم آبی اصفهان و عامل تخریب آثار تاریخی اونجاست؟؟؟؟؟؟؟

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۰:۲۱

کسانیکه‌ اب‌ شرب‌ مردم‌ رو از بین‌ بردند باید بدون‌ درنگ‌ اعدام‌ شوند‌ آب‌ درایران‌ ملیست‌ از‌ آن‌ طرف‌ ایران‌ میشو‌د‌ به‌ این‌ طرف‌ آب‌ رسانی‌ کردوکسی‌ حق‌ جلوگیری‌ ندارد

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۳:۵۶

حق با کشاورزان استان. اصفهان است

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۰:۳۲

سلام به همه عزیزان چهارمحال و بختیاری،اصفهانی و یزدی ،عزیزان دلسوز این آب و خاک،من اهل چهارمحال و بختیاری هستم پائیز و زمستانی که گذشت بدترین سال بارشی بود که من در زندگی ۴۰ساله ام دیده بودم،مسئولان تفکر و تدبر، ما مردم دعا کنیم تا خدا رحمی کند.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۱:۲۵

آب رو خدا با درایت وحکمتش جاری ساخته تا همه مردم بهرمند بشن

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۳:۲۹

مسئولین لطف کنن به خاطر اینکه حق استان اصفهان ضایع نشود از بعد ازاستان اصفهان آب را به هموطنان یزدی برسانند

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۳:۳۴

کشاورزی در کویر بی معناست باید فکری به حال تغییر شغل کشاورزان شود. نه اینکه آب شرب یزد را قطع کرد

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۳:۴۵

کارخانه هایی که مصرف آب زیادی داری چرا باید تو کویر به آب افتتاح کنه .مدیرانی که شهرشون تشنه ابه چرا لوله کشی برای شهری دیگه بکنه .

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۳:۵۶

آب مایه حیات است به همدیگر رحم کنیم تا خدا به ما رحم کند

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۴:۰۹

چرا اصفهان کویری سرانه فضای سبزش از رشت بیشتره؟ چرا اصفهان کویری رتبه اول تولید فولاد وسیمان و مرغ و تخم مرغ وگوشت و لبنیات وتولیدات گلخانه ای هست؟ چرا اطراف چادگون وزرین شهر پر هست از جنگل مصنوعی وباغ ویلا؟ آب اینها از کجا میاد؟ چرا؟؟

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۴:۳۱

همه ابی که در زاینده رود جاری میشد از کوهرنگ نیست که بگید اونهم مال استان چهارمحاله بخش زیادی از ابی که وارد سد چادگان میشود از رودخونه ای که از فریدونشهر به سد منتهی میشه

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۵:۰۵

اصفهان فعلا که بدلیل کم آبی از بحران نیز به زیر بحران رفته عزیزانی که بجای راهکارهای اصولی چشم به دو پیاله آب اصفهان انداخته اند فکر نمی‌کنید که انتقال آب از استانی که خود بحران کم آبی بشد مواجه بوده کار اشتباهی بوده

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۵:۰۵

ما از این اب برای صنعت و کشاورزی استفاده نمیکنیم واینکه اگه اب اصفهان استفاده کردیم شماها شاکی بشین اصلا کوهرنگ ربطی به اصفهان نداره

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۵:۳۶

چرا شهر های کویری و تاریخی مثل اصفهان و یزد باید صنایع پر مصرف داشته باشند ...

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۵:۴۴

اگر می‌گذاشتند آب در زاینده رود به گاوخونی می‌رسید قنات های یزد پر آب میشد همان کاری که طومار و حقآبه هست یزد در قدیم شهر قنات و قنوت و قناعت بوده ولی حالا چی سد زاینده‌رود تماما مال اصفهان است فقط از کوهرنگ چهار محال نیست از خود استان اصفهان است دار

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۵:۵۱

این همه سرامیک سازی وکارخانه های صنعتی ازکجا آب مصرف میکنند؟!

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۵:۵۸

عزیزان ضمن احترام بنظرات همه شما.وضمن ارادت به همه هم وطنان اعم ازاصفهانی.یزدی.وچهارمحالی.فقط خواهشمندم بطوردقیق خواسته مردم بویژه کشاورزان شرق اصفهان رامطالعه کنیدوبعدنظربدهیدهیچکس بااب شرب یزدمشکلی ندارد

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۱۹:۵۹

اب را گل نکنیم شاید ان بالادست کفتری میخورد اب عزیزان اصفهانی و چهار محالی و یزدی ماهمه در درجه اول انسانیم و از یک پدر و مادر و در درجه دوم هم هموطنیم و در درجه سوم همه مسلمان و شیعه مولا علی علیه السلام هستیم این دعوا های حیدری و نعمتی بر سر اب....

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۲۲:۳۸

همه می‌دانند که این اب داره تو صنعت استفاده میشه

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۷ ۲۳:۲۸

کارخانه های کاشی نمی‌توانند از آب چاه استفاده کنند چون پر املاح و شور وتلخ میباشد . اطلاع اون کسی که میگه کاشی سازی از آب چاه استفاده میکنه.باید برای کارخانجات یزد فولاد وکاشی آب شیرین کن تهیه کنند واز آب دریا استفاده کنند یا بجای دیگری انتقال شون

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۸ ۰۱:۴۴

کارخانه ذوب آهن،نورد و لوله سازی اهواز ووو دیگر کارخانه های آب بر نباید در جنوب و مرکز ایجاد میشدن بلکه باید در سواحل دریایی ایجاد میشده .

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۸ ۰۸:۵۰

آیا امکان داره بدون آب کاشی وسرامیک تولیدبشه

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۸ ۱۱:۱۴

آب شرب حق همه مردم ایرانه چه اصفهان چه چهارمحال و چه یزد، و مسوولین باید این قضیه را تدبیر کنند و نباید مردم روبروی هم قرار بگیرند. آب ماله ایران و همه مردم ایرانه

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۸ ۱۵:۵۱

سلام بر همگان چرا باید فولاد سازی که مقدار آب زیاد مصرف دارند در کویر که خودش آب نداره تاسیس کنند مردم اصفهان برای آب آشامیدنی هیچ مشکلی ندارن کارخانه ها باید مثل فولاد و ذوب آهن آب خود رو از دریا تامین کنن مردم یزد هم وطن ما ست برادر ماست

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۸ ۲۱:۰۲

خو اگر اب دریا خوبه چه کاریه ببری تا اصفهان

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۹ ۰۸:۵۹

تنها ۶درصد آب کل برای شرب و ۹۴درصد برای صنعت و کشاورری استفاده میشود.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۹ ۱۵:۵۶

با سلام واحترام خواهشمندم مسءول محترم یزد توضیح بدن که این همه صنایع بزرگ آب بر مانند کارخانه های فولاد و کاشی و سرامیک و ...که طی ۳۰ سال گذشته در استان یزد احداث شده اند آب مورد نیازشون از کجا تامین میشه .

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۹ ۱۶:۰۳

به لطف تکنولوژی از طریق سرچ ساده در گوگل مپ این سوال پیش میاد این همه اراضی که تا ۲۰ سال پیش کویر و بیابون بوده با کدام آب تبدیل به باغ و زمین کشت شدن .