• شنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1404011606838
  • خبرنگار : 71654

گزینه منتخب ترامپ برای ریاست ناسا برای دریافت تاییدیه به سنا می‌رود

گزینه منتخب ترامپ برای ریاست ناسا برای دریافت تاییدیه به سنا می‌رود

جرد آیزاکمن، گزینه منتخب ترامپ برای ریاست ناسا، در جلسه استماع سنا در روز ۹ آوریل حضور پیدا می‌کند تا صلاحیت او برای ریاست این سازمان فضایی بررسی شود.

به گزارش ایسنا، جرد آیزاکمن، کارآفرین میلیاردر، منتخب دولت ترامپ برای رهبری ناسا، در روز ۹ آوریل در برابر کمیته سنا قرار می‌گیرد تا تایید شود که آیا او رهبر بعدی برنامه فضایی ایالات متحده خواهد بود یا خیر.

به نقل از اسپیس، جرد آیزاکمن، که میلیاردها دلار ثروت را به عنوان مدیر عامل شرکت پردازش پرداخت Shift۴ به دست آورد و دو بار در مأموریت‌های اسپیس‌ایکس که خودش آنها را تامین مالی کرده بود به فضا پرواز کرد، در ماه دسامبر از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای هدایت ناسا انتخاب شد.

اما مسیر تایید او در زمانی که ناسا با چالش‌های مهمی مواجه است، از جمله کاهش بالقوه بودجه برای مأموریت‌های پرمخاطب مانند تلسکوپ فضایی جیمز وب و همچنین کاهش نیروی کار از سوی وزارت کارآیی دولت به رهبری ایلان ماسک، کُند پیش‌ رفته است.

ایزاکمن در جلسه تایید صلاحیتش در کمیته بازرگانی، علم و حمل و نقل سنا به ریاست سناتور تد کروز حاضر خواهد شد. در این جلسه همچنین نامزدی اولیویا تراستی توسط ترامپ برای عضویت در کمیسیون ارتباطات فدرال بررسی خواهد شد.

ایزاکمن یک تاجر ماهر و خلبان خصوصی است. در سال ۲۰۲۱، او هزینه‌های مالی پرواز فضایی مداری اینسپیریشن ۴ (Inspiration۴) را با فضاپیمای دراگون بر روی موشک فالکون ۹ انجام داد.

او سپس سه ماموریت دیگر اسپیس‌ایکس را تحت برنامه پولاریس (Polaris) خود خریداری کرد که اولین آنها در ماه سپتامبر پرتاب شد و شامل اولین پیاده‌روی فضایی خصوصی جهان بود. سایر ماموریت‌ها که آخرین آنها اولین پرواز سرنشین‌دار فضاپیمای اسپیس‌ایکس بود، هنوز برنامه ریزی نشده‌اند؛ اگرچه ایزاکمن در صورت تایید به عنوان مدیر ناسا، احتمالا آنها را متوقف می‌کند.

ماه گذشته، گروهی متشکل از ۲۸ فضانورد سابق ناسا در نامه‌ای سرگشاده به سنا حمایت خود را از ایزاکمن به عنوان رئیس ناسا اعلام کردند. آنها در نامه نوشتند: جرد اشتیاق واقعی به اکتشاف فضایی دارد و انرژی و حس هدفمندی جدیدی را برای ناسا به ارمغان خواهد آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha