برخی از فرصتها در دل محدودیتها زاده میشوند؛ جایی که امید جای خستگی را میگیرد و تلاش، معنای تازهای مییابد. فهیمه صانعی، بانوی ۲۸ ساله اهل بندرترکمن، با دستانی خالی و قلبی سرشار از امید، مسیر کارآفرینی را آغاز کرد و امروز توانسته است به یکی از تولیدکنندگان پوشاک در منطقه تبدیل شود.
فهیمه صانعی در گفتگو با ایسنا، از آغاز مسیر کارآفرینیاش میگوید: «پس از جدایی از همسرم و با داشتن یک فرزند، تصمیم گرفتم علاقهام به خیاطی را جدی بگیرم. مادرم یک خیاط ماهر بود و همین انگیزهای شد تا این حرفه را دنبال کنم.»
این بانوی هنرمند فعالیت خود را تنها با یک چرخ خیاطی خانگی در منزل آغاز کرد؛ بدون گذراندن دوره آموزشی یا در اختیار داشتن مدرک تخصصی. او با پسانداز درآمدهای اندک خود توانست بهمرور دستگاههای مورد نیاز تولیدی، از جمله سر دوز و نقشهبر لباسهای ترکمنی را تهیه و کارگاه کوچکی راهاندازی کند.
وی در ادامه با اشاره به چالشهای مسیر میافزاید: «خانوادهام در ابتدا با کار من در بیرون از خانه مخالف بودند. اما با افزایش مشتریان و ایجاد مزاحمت برای فضای خانه، در نهایت با راهاندازی یک مغازه موافقت کردند. محدودیتهای مالی و نبود حمایت عاطفی هم از دیگر موانع من بود.»
صانعی با تاکید بر طراحی فصلی محصولاتش میگوید: «برای هر فصل مدلهای مخصوص طراحی میکنیم. لباسهای زمستانی را با پارچههای ایرانی تولید کردیم و برای بهار و تابستان نیز به دنبال استفاده از پارچههای نخی و وارداتی هستم.»
او درخصوص مزیت رقابتی تولیداتش گفت: «کیفیت دو برابر و قیمت منصفانه، رمز رضایت مشتریان من است.» هرچند تجربه تبلیغات در فضای مجازی برای صانعی چندان رضایتبخش نبوده و آن را موجب جذب مخاطبان غیرواقعی میداند، اما به آینده امیدوار است و میگوید: «طرحهای زیادی در ذهن دارم اما بهدلیل کمبود زمان و نیروی انسانی هنوز موفق به اجرای آنها نشدهام. با این حال، برنامه دارم تابستان سال آینده مغازهای مستقل راهاندازی کرده و کسبوکارم را توسعه دهم.»
فهیمه صانعی با تاکید بر اهمیت کار و تلاش، سخنان خود را اینگونه به پایان میرساند: «استراحت طولانیمدت انرژی منفی به همراه دارد. کار کردن، روحیه و انگیزه میدهد و باعث میشود انسان از خودش رضایت داشته باشد. این شعار همیشگی زندگی من است.»
انتهای پیام
نظرات