• دوشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404082616390
  • خبرنگار : 71628

چین: پکن همواره با تحریم‌های یکجانبه‌ مخالف است

چین: پکن همواره با تحریم‌های یکجانبه‌ مخالف است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به لایحه قانون‌گذاران آمریکایی در زمینه تشدید تحریم‌ها علیه روسیه، این تحریم‌ها را غیرقانونی خوانده و با آن مخالفت کرد.

به گزارش ایسنا، «مائو نینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین در جلسه‌ای توجیهی در واکنش به لایحه‌ای آمریکایی که تحریم‌هایی را علیه کشورهای اعمال می‌کند که با روسیه همکاری می‌کنند، گفت: پکن با تحریم‌های یکجانبه‌ای که مورد تایید شورای امنیت سازمان ملل نیست مخالف است.

خبرگزاری ریانووستی با انتشار این مطلب نوشت: «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درباره لایحه تشدید تحریم‌ها علیه روسیه اظهارنظر کرده و اعلام کرده بود که هر کشوری که با روسیه همکاری کند با تحریم‌های شدیدی روبرو خواهد شد.

مائو نینگ در پاسخ به درخواست خبرنگاری برای اظهارنظردرباره حمایت ترامپ از این لایحه گفت: «چین همواره با تحریم‌های یکجانبه‌ای که پایه و اساسی در حقوق بین‌الملل ندارند و توسط شورای امنیت سازمان ملل تایید نشده‌اند، مخالف بوده است.»

«جان تون» رهبر جمهوری‌خواهان سنای آمریکا اعلام کرد که حزب او آماده است تا هر زمان که دولت ترامپ لازم بداند لایحه اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه را به رای بگذارد.

در همین راستا، ترامپ شامگاه گذشته بیان کرد: جمهوری‌خواهان در حال وضع قوانینی هستند که بسیار سختگیرانه و تحریم‌کننده در ارتباط با هر کشوری است که با روسیه داد و ستد می‌کند.

او افزود: آن‌ها ممکن است ایران را هم مشمول چنین لایحه‌ای کنند. همانطور که می‌دانید، من آن را پیشنهاد دادم. بنابراین هر کشوری که با روسیه تجارت کند به شدت تحریم خواهد شد.

ترامپ همچنین گفت: ما ممکن است ایران را هم به این فرمول اضافه کنیم.

روسیه بارها اعلام کرده است که این کشور در برابر فشار تحریم‌هایی که غرب چندین سال پیش علیه آن آغاز کرد و به تشدید آن ادامه می‌دهد، مقاومت خواهد کرد.

مسکو تاکید کرد که غرب شجاعت پذیرش شکست تحریم‌ها علیه روسیه را ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha