غلامرضا سرگزی در بازدید از واحدهای دامپروری استان افزود: با تکیه بر ظرفیتهای بومی، استفاده از دانش نوین، ارتقاء زیرساختهای نظارتی و تسهیل روند صدور مجوزهای بهداشتی، میتوان بستر مناسبی برای سرمایهگذاری مطمئن و پایدار در بخش دامپزشکی فراهم کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان در ادامه با اشاره به ضرورت تقویت ارتباط با فعالان بخش خصوصی، بیان کرد: تعامل سازنده با بهرهبرداران و حمایت از تولیدکنندگان دام و فرآوردههای دامی، گامی مؤثر در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در سال جاری خواهد بود.
وی تاکید کرد: در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری با عنوان سرمایهگذاری برای تولید نامگذاری شده است، نقش سازمان دامپزشکی کشور در حمایت از سرمایه گذاری "اقتصاد مردم محور" همگام با "سلامت جامعه" بدون واسطه و مستقیم است و توجه به مسایل اقتصادی همزمان با رعایت اصول بهداشتی توسط فعالان صنعت ضروریست زیرا که بیماریهای مشترک انسان و دام که سلامت جمعیت انسانی و طیور را تهدید کند، میتواند ضربه اقتصادی تأثیرگذار به اقتصاد یک کشور و تجارت بین المللی آن وارد کند. لذا اقدامات دامپزشکی ضامن بقای تولید، اشتغال پایدار و سرمایه گذاری های انجام شده است.
وی به افزایش جوجهریزی در استان اشاره کرد و افزود: در یکسال اخیر قریب به ۲۸ میلیون قطعه در استان جوجه ریزی در سطح مرغداریهای استان انجام شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به افزایش تعداد مرغداریهای استان در یکسال گذشته، این تعداد را ۴۱ واحد دانست و بر آموزش بیماریهای اختصاصی طیور و ارتقاء سطح آگاهی و دانش بهرهبرداران تاکید کرد.
وی ادامه داد: تولید گوشت مرغ باکیفیت و سالم که تامین کننده نیاز جامعه به این فرآورده خام دامی باشد نیازمند رعایت موارد و نکات بهداشتی در روند تولید و پرورش طیور گوشتی میباشد. لذا نظارت و مراقبت فعال دامپزشکی در زمینه تولید گوشت مرغ سالم، اقتصاد روستا، حفظ صنعت طیور و سلامت کشور امریست که بطور مستمر در جریان است که در این راستا ۵۷۲۴ نمونه برداری از طیور صنعتی و طیور بومی در جهت ردیابی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان انجام شده است چرا که با توجه به مهاجرت پرندگان بحث بیماری آنفلوانزا از اهمیت برخوردار است که باید رصد و پایش شود و در این خصوص گشتهای مشترک با کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست در سطح استان نیز داریم.
به گزارش ایسنا، به نقل از دامپزشکی استان، سرگزی گفت: با هدف پیشگیری و کنترل بیماریهای طیور، مراقبت های فعال در مرغداریهای سطح استان، روستاها ، تالاب ها و... در حال انجام میباشد و نظارت بر اقدامات بهداشتی مرغداران نیز در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از تهیه جوجه، حمل و نقل و اقدام به جوجه ریزی در سالنهای مرغداری و همچنین نظارت و پایش در طول دوره پرورش، توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی صورت میگیرد که به طور قطع، همکاری مرغداران و رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی باعث تداوم تولید واحدها و اشتغال زایی مربوطه خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات