بهمن اخلاقی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: قرار گرفتن این جاذبه طبیعی بین سه شهرستان سمنان، مهدیشهر و سرخه از یک سو و نزدیکی آن به محور پرتردد تهران - مشهد و همچنین جاده سمنان - فیروزکوه و سمنان - کیاسر، زمینه مساعدی برای بهرهمندی از این جاذبه طبیعی فراهم کرده است.
وی با اشاره به روند رو به رشد توجه به گردشگری سلامت در دنیا خاطرنشان کرد: چشمههای آبگرم سمنان از معدود چشمههای معدنی و آبگرم در کشور است که دارای خاصیت درمانی است.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان با بیان اینکه حدود دو دهه است آبگرم سمنان به عنوان منطقه گردشگری ثبت شده است، ادامه داد: تکمیل زیرساختهای گردشگری در کنار معرفی این جاذبه میتواند به رونق گردشگری در این منطقه ویژه کمک کند.
وی با بیان اینکه این جاذبه طبیعی از هر سه شهرستان سمنان، مهدیشهر و سرخه دارای راه دسترسی است ادامه داد: چشمه آبگرم در حدودا ۲۰ کیلومتری غرب سمنان، ۱۸ کیلومتری مهدیشهر قرار دارند. ضمن اینکه فاصله آن تا سهراه مومنآباد سرخه نیز حدود ۲۸ کیلومتر است. البته دسترسی به این جاذبه طبیعی از طریق شهر درجزین در شهرستان مهدیشهر و روستای افتر در سرخه نیز امکانپذیر است.
اخلاقی با اشاره به اینکه مردم منطقه از گذشتههای دور از ظرفیت درمانی این جاذبه طبیعی استفاده میکنند اضافه کرد: این چشمه برای درمان بیماریهای جلدی و پوستی، رماتیسم، درمان بیماریهای مفصلی و تنفسی و حتی برخی بیماریهای زنان و... مفید است.

وی از بهار به عنوان بهترین فصل برای استفاده از این چشمهها یاد کرد و گفت: بسیاری از علاقهمندان به گردشگری سلامت در فصول بهار، تابستان و پاییز برای بهرهمندی از خاصیت درمانی چشمه آبگرم به این منطقه سفر میکنند.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با اشاره به محصور شدن دو چشمه از چشمههای آبگرم سمنان گفت: اگرچه هنوز زیرساختهای این مجموعه تکمیل نشده، اما با توجه به ایجاد دو استخر، امکان استفاده از آن هماکنون نیز برای علاقهمندان فراهم است.
وی به وجود پنج چشمه در این منطقه ویژه اشاره و تصریح کرد: تکمیل زیرساختهای گردشگری سلامت و بهبود خدماتدهی در کنار بهبود راه دسترسی به چشمه آبگرم سمنان میتواند زمینهساز رونق گردشگری در این منطقه هدف گردشگری شود.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بر ضرورت استفاده از ظرفیت سرمایهگذاران بخش خصوصی به منظور استفاده حداکثری از این منطقه گردشگری تاکید کرد.
وی از صنعت گردشگری به عنوان یکی از پردرآمدترین صنایع در جهان نام برد و اظهار کرد: استان سمنان با توجه به زمینههای مساعد تاریخی، طبیعی، اجتماعی، فرهنگی و... از پتانسیل بالایی در حوزه گردشگری برخوردار است.
اخلاقی خواستار همکاری رسانهها با این اداره کل شد و افزود: معرفی ظرفیتهای گردشگری استان میتواند زمینهساز رشد اقتصاد سفر و گردشگری در استان شود.

وی با اشاره به عبور سالانه ۲۰ میلیون زائر از محورهای استان خاطرنشان کرد: باید برای بهرهگیری از این ظرفیت و افزایش ماندگاری زوار در استان برنامهریزی بیشتری انجام شود.
اخلاقی با بیان اینکه مسوولان ارشد استان و خصوصا استاندار سمنان نگاه ویژهای به میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دارد اضافه کرد: این نگرش ویژه مسوولان ارشد استانی در کنار رویکرد ویژه به صنعت گردشگری در برنامه هفتم توسعه و همچنین رشد و توسعه زیرساختهای گردشگری و از جمله افزایش هتلها، اقامتگاهها و بومگردیهای استان در چند سال اخیر نویدبخش آینده بهتری برای این صنعت پردرآمد در استان است.
انتهای پیام
نظرات