• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404011707847
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

معاون اقتصادی استاندار:

کمبودی در کالاهای اساسی آذربایجان شرقی وجود ندارد

کمبودی در کالاهای اساسی آذربایجان شرقی وجود ندارد

ایسنا/آذربایجان شرقی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی با تاکید بر ضرورت تقویت توزیع مویرگی کالاهای اساسی در استان، گفت: هیچگونه کمبودی در حوزه کالاهای اساسی وجود ندارد.

طاهر روحی در جلسه تنظیم بازار آذربایجان شرقی اظهار کرد: توزیع مویرگی کالاهای اساسی در سطح استان تقویت شود تا کمبودی از این نظر احساس نشود.

وی با اشاره به اینکه وجود آرامش در بازار مورد تاکید است، افزود: با افرادی که با افزایش خود سرانه قیمت‌ها در حوزه‌های مختلف، آرامش بازار را بهم می‌زنند برخورد لازم انجام شود.

وی با اشاره به طرح‌های اولویت‌دار آذربایجان شرقی در سال جاری ادامه داد: طرح های اولویت‌دار دستگاه‌های اجرایی استان، پس از بررسی کارشناسی در کارگروه‌های تخصصی در کارگروه امور اقتصادی استان تصویب شده و پس از آن روند اجرای آن‌ها مورد رصد قرار می‌گیرند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی تاکید کرد: طرح‌های توسعه و پروژه‌هایی که در اولویت قرار دارند، همسو با شعار سال بوده و میزان پیشرفت آن‌ها در پایان سال مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، وی در پایان گفت: هیچ‌گونه کمبودی از نظر ذخایر کالاهای اساسی و استراتژیک در استان وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha