مجتبی روشنپور امروز (۱۷ فروردین) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این همایش بعنوان یک رویداد علمی و تخصصی، با مشارکت مراکز علمی، دانشگاهی و مدنی، و همکاری دستگاههای اجرایی ملی و استانی برگزار میشود که هدف از آن، تحلیل، تبیین و افزایش حساسیت سازمانها و ارگانهای مربوطه در زمینه پیشگیری از خودکشی است.
وی خاطرنشان کرد: این همایش همچنین به اشتراکگذاری دانش، تجربیات و برنامههای اجرایی موفق در این حوزه خواهد پرداخت و در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار خواهد شد.
روشن پور تصریح کرد: پیش از برگزاری همایش، چندین جلسه تخصصی برای بررسی محورها، فرآیند ثبتنام در سامانه ISC، فراخوان مقالات و اطلاعرسانی به پژوهشگران و محققان سراسر کشور انجام شده و در روز همایش نیز دو پنل تخصصی با مشارکت نهادهای علمی و مدنی در سطح استان و جمعیت پیشگیری از خودکشی کشور برگزار خواهد شد و لازم به ذکر است شرکت و ارسال مقاله در این همایش کاملا رایگان است.
کورش امرایی، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان و رئیس کمیته داوری همایش نیز، در این باره گفت: برگزاری این همایش در راستای ضرورت توجه به آسیبهای اجتماعی و پیشگیری از آنها انجام میشود که این برنامه با حمایت دستگاههای اجرایی و با توجه به رسالت سازمانی یا مسئولیت اجتماعی آنها، در طی یک سال اخیر برنامهریزی و تدوین شده است.
وی اضافه کرد: این رویداد اجتماعی مهم که در دانشگاه لرستان برگزار میشود، با تلاشهای کادر اجرایی و کمیتههای تخصصی و علمی، مورد استقبال پژوهشگران و محققان استان و کشور قرار گرفته است که تاکنون حدود ۳۰۰ مقاله از سوی پژوهشگران و کنشگران اجتماعی - فرهنگی در سامانه مقالات ثبت شده است. این مقالات در محورهای مختلفی از جمله شناسایی و علل خودکشی، تبیینهای روانی-اجتماعی و فرهنگی، مداخلات روانی-اجتماعی، مداخلات مددکاری، برنامهها و پکیجهای مداخلاتی و پیامدهای خودکشی برای فرد، خانواده و جامعه، ارائه شده است.
رئیس کمیته داوری این همایش افزود: به دلیل استقبال پژوهشگران و تعطیلات نوروزی، مهلت ارسال مقالات تا ۲۰ فروردین تمدید شده است و داوری مقالات توسط اعضای کمیته علمی در حال انجام است و نتایج نهایی بهزودی اعلام خواهد شد و امیدواریم این همایش علمی در زمان مقرر و به بهترین نحو ممکن برگزار شود و نتایج آن مبنای برنامهریزی و سیاستگذاریهای کلان در دستگاههای اجرایی قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات