معصومه محمدی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه شناسایی و تشخیص به هنگام اختلال اتیسم مهمترین گام در اجرای موفق برنامههای درمانی و بهبود سطح کیفیت زندگی این گروه است، اظهار کرد: مرکز آموزش و توانبخشی اتیسم شهرکرد از تیر ۱۳۸۸ به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرده و جزء چهارمین مراکز در ایران است.
وی افزود: در حال حاضر در کشور ۱۱۰ مرکز آموزشی توانبخشی اتیسم وجود دارد که خوشبختانه مرکز آموزش و توانبخشی اتیسم شهرکرد از نظر کارکرد و برنامههای آموزشی توانبخشی در ردههای برتر کشوری قرار دارد.
مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری مهمترین مساله در خصوص کودکان مبتلا به اتیسم را شناسایی و تشخیص به هنگام این اختلال عنوان و تصریح کرد: در این مرکز به طور دائم غربالگری این اختلال صورت میگیرد که اگر این اختلال از سن دو سالگی شناسایی شود بهترین مداخلات و بیشترین نتیجه را خواهیم گرفت.
محمدی استفاده از خدمات کاردرمانی حسی و روانی و گفتار درمانی به طور دائم و به صورت کاملا تخصصی در این مرکز را مهمترین گام در راستای توانمندسازی کودکان مبتلا دانست و خاطرنشان کرد: تمام مربیان این مرکز دورههای تخصصی در این رابطه را گذرانده و خدمات روان درمانی، مهارتهای خودیاری، مهارتهای شناختی، بازی درمانی، هنر درمانی به صورت حرفهای در این مرکز به کلیه توانخواهان ارائه میشود.
انتهای پیام
نظرات