• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404011808428
  • خبرنگار : 50184

معاون گردشگری استان:

نوروز امسال ۱۰۰ رویداد گردشگری در کرمانشاه برگزار شد

نوروز امسال ۱۰۰ رویداد گردشگری در کرمانشاه برگزار شد

ایسنا/کرمانشاه معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با تاکید براینکه امسال برگزاری رویدادهای گردشگری مختلفی در دستور کار قرار گرفته، گفت: تنها در ایام نوروز حدود ۱۰۰ رویداد گردشگری در سطح استان برگزار شد.

فهیمه روشن در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه گردشگری یکی از ظرفیت‌های مهم برای توسعه استان است، اظهار کرد: برای اینکه این ظرفیت در خدمت توسعه استان قرار گیرد، باید گردشگری استان رونق پیدا کند که راهکارهای مختلفی برای تحقق این هدف وجود دارد. 

وی افزود: یکی از این راهکارها که در چند سال اخیر در استان مورد توجه قرار گرفته، برگزاری رویدادهای گردشگری به منظور افزایش جذب گردشگران و بالا بردن میزان ماندگاری آنها در کرمانشاه است. 

معاون گردشگری استان تصریح کرد: طی سال گذشته حدود ۲۵ رویداد گردشگری مختلف در کرمانشاه برگزار شد که گردشگران استقبال بسیار خوبی از آنها داشتند. 

وی با بیان اینکه امسال نیز این رویکرد در دستورکار قرار دارد، عنوان کرد: شروع رویدادهای گردشگری استان از نوروز امسال آغاز شد و طی تعطیلات نوروز نزدیک به ۱۰۰ رویداد گردشگری برگزار کردیم. 

روشن اضافه کرد: مهمترین این رویدادها که بخش قابل توجهی از آنها پس از شب‌های قدر برگزار شد، نوروزگاه‌ها بود که در اکثر شهرستان‌ها و پایگاه‌های ملی و جهانی استان برپا شدند. 

وی با بیان اینکه امسال در برگزاری رویدادهای گردشگری روی چند محور تاکید داریم، گفت: گردشگری خانواده، گردشگری کودک، گردشگری خوراک، گردشگری مذهبی و گردشگری ورزشی از جمله این محورها هستند. 

معاون گردشگری استان تاکید کرد: به منظور انسجام بیشتر در برگزاری رویدادهای گردشگری در حوزه کودک و خوراک، تاکنون برای این دو حوزه میزهای تخصصی تشکیل داده‌ایم. 

وی با بیان اینکه در این میزهای تخصصی دستگاه‌های ذیربط نیز حضور دارند، عنوان کرد: تشکیل این میزها کمک خواهد کرد که رویدادهای گردشگری در حوزه کودک و خوراک بدون موازی کاری دستگاه‌های ذیربط و در یک مسیر هدفمند پیش برود. 

روشن خاطرنشان کرد: در میز تخصصی گردشگری خوراک، چهار میز زیرمجموعه شامل میزهای تخصصی غذاهای بومی محلی، غذاهای ایرانی و سنتی، غذاهای بین الملل و دمنوش‌ها و شیرینی‌ها تشکیل شده‌ است. 

وی  افزود: در حوزه گردشگری کودک هم در میز تخصصی آن با حضور نمایندگان آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سند استانی گردشگری کودک تدوین شده و براساس آن رویدادهای گردشگری مختلفی با هدف آشنایی کودکان استان با هویت و پیشینه تاریخی خود برگزار می‌شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha