• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404011808465
  • منبع : نمایندگی خوزستان

صنایع دستی ایذه صاحب خانه می‌شود

صنایع دستی ایذه صاحب خانه می‌شود

ایسنا/خوزستان رییس اداره میراث فرهنگی شهرستان ایذه گفت: به منظور توسعه و ترویج صنایع دستی، حمایت از تولید و تقویت بازاریابی و فروش محصولات صنایع دستی، به ویژه گلیم ایذه، خانه صنایع دستی در شهر ایذه راه‌اندازی می‌شود.

زینب سهرابی در این باره گفت: ساختمان رنگرزی سنتی سابق ایذه که سال‌ها بی‌استفاده بود تا چند روز آینده در اختیار هنرمندان صنایع دستی قرار خواهد گرفت.

او خاطرنشان کرد: در این بنا ۲ سوله ۶۰۰ و ۸۰۰ متری وجود دارد که بناست یکی از آنها به عنوان کارگاه تولیدی و دیگری به عنوان محل رنگرزی سنتی استفاده شود.

به‌ گزارش ایسنا به نقل از اداره کل میراث فرهنگی خوزستان، سهرابی گفت: رنگرزی سنتی یکی از شاخه‌های صنایع دستی در ایذه است که کمابیش به فراموشی سپرده شده و امید است با راه‌اندازی خانه صنایع دستی این هنر ارزشمند از نو احیا شود.

بافت قالی و قالیچه‌، گلیم‌بافی، نمدمالی، گیوه‌دوزی، چوقابافی، شیرسنگی‌تراشی و... از جمله صنایع دستی ایذه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha