• پنجشنبه / ۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404090603725
  • خبرنگار : 50228

یک مربی: استقلال خوزستان می‌تواند گل‌گهر را شکست دهد/ تزریق پول نوش دارو پس از مرگ سهراب بود

یک مربی: استقلال خوزستان می‌تواند گل‌گهر را شکست دهد/ تزریق پول نوش دارو پس از مرگ سهراب بود

ایسنا/خوزستان یک مربی فوتبال با بیان اینکه اگر استقلال خوزستان باهوش باشد، گل گهر را دست خالی راهی سیرجان می‌کند، گفت: البت استقلال خوزستان نباید از نقاط قوت گل گهر هرگز غافل شود.

محسن بابادی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: بالاخره با تلاش زیاد مدیریت باشگاه استقلال خوزستان و مسئولان استانی، دوشنبه هفته گذشته ۱۵ درصد و چهارشنبه این هفته نیز سه درصد پول به تیم تزریق شد، اما همان گونه که پیش بینی می‌کردم، نوشداروی پس از مرگ سهراب بود، چرا که استقلال خوزستان از چهار بازی آخر خود در لیگ تنها یک امتیاز کسب کرد و در جام حذفی نیز مقابل فولاد با سه گل مغلوب و حذف شد.

او بیان کرد: اما از آنجایی که ماهی را هر وقت از آب بگیریم تازه است و اکنون نیز در ابتدای فصل قرار داریم، فرصت کافی برای جبران مافات وجود داشته و استقلال خوزستان مصمم و با انگیزه‌تر از همیشه آماده بزرگی در فوتبال کشور همچون هفته‌های آغازین لیگ است. قطعا شاگردان امیر خلیفه اصل از شکست‌ها و اتفاقات اخیر درس گرفته و حالا با انگیزه فراوان تنها به دنبال کسب سه امتیاز خانگی مقابل گل گهر سیرجان هستند.

این مربی فوتبال گفت: پس بدون تردید در بازی  با گل گهر، یک بازی متفاوت از آنچه مقابل پرسپولیس و فولاد دیده‌ایم را از آبی پوشان دیار کارون مشاهده خواهیم کرد و امیدوارم همان استقلال خوزستانی باشد که انتظارش را داشته‌ایم. پس باید ضمن توجه کافی به خط دفاعی و ایرادات مقابل فولاد، با یک بازی منطقی، تهاجمی و با فشار آوردن به خط دفاعی حریف ضمن رعایت تمامی اصول فوتبالی، تنها به دنبال کسب سه امتیاز باشند.

او افزود: قطعا کادر آنالیز استقلال خوزستان بازی‌های گل گهر را دیده و می‌دانند که آن‌ها سمت چپ و راست دفاعی آسیب پذیری داشته و با چند پاس، جابجایی و بازی ترکیبی در این مناطق، کانال‌های خوبی جهت خلق موقعیت ایجاد خواهد شد. از طرفی مدافعان کند و پراشتباه گل گهر به راحتی جا می‌مانند و بازیکنان جوان و فرصت طلب استقلال خوزستان که همواره نشان داده‌اند روی ضدحملات حرف برای گفتن داشته‌اند، خواهند توانست با هنرنمایی بازیکنانی همچون شریفی، احمدی، جلالی وند، فرهادی، کوهی و رستمی ضدحملات خطرناکی را طراحی و اجرا نموده و به گل برسند.

بابادی اظهار کرد: همچنین در حملات، ضدحملات و ارسال از کناره‌ها، ساختار دفاعی گل گهر به هم ریخته، نظم و آرایش خود را از دست داده و علی‌رغم برتری عددی در کرنرها و ارسال‌ها، اجازه سرزنی را به مهاجمان استقلال خوزستان داده و در شلوغی محوطه جریمه دچار تداخل در وظایف شده و دانستن و استفاده از همین موضوع، می‌تواند برگ برنده استقلال خوزستان در خط حمله باشد.

وی افزود: از طرفی نباید استقلال خوزستان از نقاط قوت گل گهر هرگز غافل شود. نماینده کرمان نشان داده روی ارسال‌ها، تعویض منطقه بازی و ارسال توپ پشت مدافعان حریف برنامه داشته و اگر مدافعان استقلال خوزستان همچون بازی مقابل فولاد بی‌گدار به آب زده و بدون توجه به قابلیت‌های تهاجمی حریف، زیاد از حد جلو بکشند، بی شک تاوان سختی خواهند داد، چرا که تیم میهمان در بازی‌های گذشته روی ضدحملات قوی و خطرناک نشان داده و در خط حمله از تمامی عرض و عمق حریف استفاده کرده و اگر دفاع استقلال خوزستان باز و با فاصله بازی کند، قطعا دچار مشکل خواهد شد.

این کارشناس فوتبال اظهار کرد: شاگردان تارتار در ارسال روی دروازه حریفان و توپ‌های سوم فوق العاده عمل کرده و مهاجمان سرزنی دارند. از طرفی اریک بادناوا و رضا اسدی می‌توانند از سمت راست خط دفاعی تیم میزبان خلق موقعیت کرده و امید حامدی‌فر و توماشوویچ نیز باید تحت کنترل و فشار بوده که نتوانند راحت کار کنند، چرا که دادن کوچکترین فرصت به آنها یعنی باز شدن دروازه شاگردان خلیفه اصل.

وی گفت: استقلال خوزستان اگر می‌خواهد گل دریافت نکند، حتما باید برای خنثی سازی قابلیت‌های فنی مهدی تیگدری‌نژاد و پوریا پورعلی شوتزن نیز برنامه داشته باشند. امیدوارم یک بازی خوب خصوصا از تیم شایسته خوزستانی را شاهد باشیم. جا دارد از مسئولان استانی بابت حمایت‌های مالی طی ۱۰ روز اخیر از این تیم تشکر کرده و به نمایندگی از جامعه فوتبالی خوزستان، از آنها بخواهم همچنان حمایت‌ها را ادامه داده و این تیم را به حال خود رها نکنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha