• پنجشنبه / ۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404090603651
  • منبع : نمایندگی خوزستان

بازداشت عاملان تیراندازی منجر به جرح در ایذه

بازداشت عاملان تیراندازی منجر به جرح در ایذه

ایسنا/خوزستان فرمانده انتظامی ایذه از دستگیری عاملان تیراندازی منجر به جرح در کمتر از دو ساعت در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ حشمت الله بستامی گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره تیراندازی و ایجاد درگیری منجر به ضرب و جرح چهار شهروند در یکی از محلات شهرستان ایذه، بلافاصله ماموران انتظامی به محل اعزام شدند.

به گزارش ایسنا بنا بر اعلام پلیس در روز پنجشنبه ۶ آذر، وی افزود: در تحقیقات پلیس مشخص شد چهار نفر با دو دستگاه موتورسیکلت اقدام به درگیری و سپس تیراندازی با سلاح شکاری کرده‌اند و از محل متواری شده‌اند.

فرمانده انتظامی شهرستان ایذه تصریح کرد: ماموران پلیس امنیت عمومی پس از دو ساعت تلاش و با انجام شگردهای اطلاعاتی، چهار عامل تیراندازی و درگیری را شناسایی و پس از هماهنگی قضایی، در عملیاتی ضربتی آن‌ها را بازداشت کردند.

وی با اشاره به کشف یک قبضه سلاح شکاری که در عمل مجرمانه از آن استفاده شده بود و دو دستگاه موتورسیکلت از مخفیگاه متهمان، اظهار کرد: در بررسی اولیه، علت و انگیزه این عمل مجرمانه، اختلافات شخصی و ایجاد رعب وحشت عنوان شده است.

سرهنگ بستامی با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند، گفت: پلیس در راستای احقاق حق مردم و به ویژه برخورد با جرایم خشن، از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha