• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404011808746
  • خبرنگار : 50616

رونمایی از نخستین موتور بومی ۳ مگاواتی با حضور وزیر دفاع

رونمایی از نخستین موتور بومی ۳ مگاواتی با حضور وزیر دفاع

ایسنا/مازندران مدیر عامل شرکت دیزل سنگین ایران در مراسم رونمایی و افتتاح موتور بومی سه مگاواتی که با حضور وزیر دفاع انجام شد، گفت: تولید این موتور بومی توسط متخصصین این شرکت، کشور را از تأمین انرژی برق و ناترازی‌های ایجاد شده در این بخش بی‌نیاز خواهد کرد.

عیسی مرادی، دوشنبه ۱۸ فروردین، درحاشیه رونمایی و افتتاح نخستین موتور بومی سه مگاواتی در شرکت دیزل سنگین ایران در آمل که با حضور وزیر دفاع انجام شد، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، افزود: از سال‌های قبل کشور به دنبال تولید این نوع موتورها بوده که خوشبختانه بومی و داخلی‌سازی این نوع موتورها با نتیجه قطعی وموفق رسید.

وی ادامه داد: موتور بومی سه مگاوات مبتنی بر فرآیند تحقیق و توسعه و با تکیه بر دانش سرعت دورانی موتور متخصصین شرکت دیزل سنگین ایران (دسا) است که به منظور رفع نیاز کشور به موتورهای دیزل سنگین در رده توانی سه مگاوات در صنعت نیروگاهی، دریایی و ریلی کاربرد زیادی دارد.

مدیرعامل شرکت دیزل سنگین ایران تصریح کرد: با ایجاد ظرفیت جهت پشتیبانی و تأمین قطعات یدکی برای موتورهای مشابه موجود در کشور در شرایط نابرابر تحریمی بتوان ناترازی انرژی در کشور با تولید این نوع موتورها برطرف کرد.

مرادی به مشکلات موجود در صنعت ریلی کشور نیز اشاره کرد وگفت: سرعت ناوگان حمل‌ونقل ریلی کشور ضعیف است که با تولید انبوه موتورهای سه مگاواتی می‌توان وضعیت سرعت در این بخش را ساماندهی و بهبود داد.

تولید انبوه موتور بومی ۳ مگاواتی، ناترازی انرژی کشور را برطرف می کند

 صرفه جویی یک میلیون یورویی با ساخت هر یک موتور۳ مگاواتی

وی به قابلیت‌های نسل جدید موتورهای سه مگاواتی اشاره کرد وگفت: این نوع موتورها با توان سه هزار کیلووات با دور هزار پی ام و با وزن ۱۸ تن که با همسان‌سازی شده با ژنراتورهای نیروگاهی تا حدود ۲۵ تن وزن خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت دیزل سنگین ایران با اشاره به اینکه نسل جدید این نوع موتورها در حوزه رقابتی و قیمتی مزیتی که برای کشور دارد به ازای هر موتور بیش از یک میلیون یورو ازخروج ارز از کشور جلوگیری خواهد کرد، یادآور شد: در برنامه امسال این شرکت، تولید ۱۰ دستگاه موتور سه مگاواتی و تا سه سال آینده حدود ۴۵۰ دستگاه تولید و روانه بازار خواهد شد.

 موتورهای سه مگاواتی به عنوان مولدهای برق اضطراری در زمان اوج مصرف

مرادی همچنین از دیگر کاربردهای موتورهای سه مگاواتی به عنوان مولدهای تولید برق بصورت کوبل با چند موتور و دیزل ژنراتوراعلام کرد و گفت: با ترکیب این موتورها بعنوان یک نیروگاه با مقیاس کوچک درشرکت‌های کوچک هم قابلیت کاربرد دارد.

تولید انبوه موتور بومی ۳ مگاواتی، ناترازی انرژی کشور را برطرف می کند

وی با اشاره به اینکه ازاین نوع موتورها می‌توان تا حدود زیادی ناترازی‌های برق کشور را مدیریت کرد، یادآورشد: با افتتاح خط تولید این نوع موتورها دست‌کم برای ۲۰۰ نفر بصورت مستقیم و حدود ۶۰۰ نفر نیز غیرمستقیم فرصت اشتغال فراهم شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۲۰:۵۲

با عرض سلام،، پیشنهاد میشود انرژی بر روی تولید توربین ژنراتور گذاشته شود زیرا راندمان آن بالاتر و استهلاک آن کمتر است