• سه‌شنبه / ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404061810612
  • منبع : نمایندگی مازندران

رئیس کل دادگستری استان:

۱۷۸ زندانی مازندران امسال به همت ستاد دیه آزاد شدند

۱۷۸ زندانی مازندران امسال به همت ستاد دیه آزاد شدند

ایسنا/مازندران رئیس کل دادگستری مازندران گفت: از ابتدای سال تاکنون، ۱۷۸ زندانی استان با کمک خیرین، گذشت شکات و منابع نمایندگی ستاد دیه، از زندان‌های استان آزاد شدند.

عباس پوریانی در جلسه ستاد دیه استان، با قدردانی از خدمات ستاد دیه استان، اظهار کرد: امسال ۱۷۸ زندانی جرائم مالی و غیرعمد از زندان‌های استان آزاد شدند که از این تعداد ۱۶۸ نفر مرد هستند.

رئیس کل دادگستری مازندران افزود: از تعداد فوق الذکر ۹۹ نفر به علت محکومیت مالی، ۶۴  نفر به دلیل مهریه، ۱۱ نفر نفقه و ۴ نفر به دیگر دلایل در زندان حضور داشتند که به همت ستاد دیه از زندان‌های استان آزاد شدند.

پوریانی، کل بدهی ۱۷۸ مددجوی آزاد شده را بیش از ۸۷۲ میلیارد تومان عنوان و خاطرنشان کرد: ۸۵ میلیارد تومان از این رقم با گذشت شکات، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از طریق آورده و تامین خانواده مددجو و ۲۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از طریق منابع نمایندگی ستاد دیه استان تامین شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران در ادامه با اشاره به لزوم بهره‌مندی از همه ظرفیت‌ها برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در استان، بر تشکیل منظم جلسات ستاد دیه در بازه‌های زمانی معین تاکید و تصریح کرد: باید تلاش شود با بهره‌مندی از کمک‌های خیرین و همچنین ورود سازمان‌ها، ارگان‌ها، بانک‌ها و صاحبان صنایع و شرکت‌های تولیدی در راستای مسئولیت‌های اجتماعی، بیشترین آمار آزادی زندانیان را در استان شاهد باشیم.

۱۷۸ زندانی مازندران امسال به همت ستاد دیه آزاد شدند

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، در روز سه‌شنبه ۱۸ شهریور، امیر دماوندی مدیر نمایندگی ستاد دیه مازندران در این جلسه که با حضور مدیرکل زندان‌های استان، مدیرکل کمیته امداد امام(ره) مازندران و سایر اعضای ستاد دیه استان برگزار شد، گزارشی از روند اقدامات این ستاد و آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در استان ارائه داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha