• سه‌شنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404011908935
  • خبرنگار : 51000

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان تاکید کرد

تدبیر صحیح و کارآمد مدیران مدارس در ایام پایانی سال تحصیلی

تدبیر صحیح و کارآمد مدیران مدارس در ایام پایانی سال تحصیلی

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: آنچه می تواند در مسیر رقم زدن نتیجه ای متفاوت و متمایز از گذشته موثر واقع شود؛ تدبیر صحیح و کارآمد مدیران و همه اعضا و اجزای اداری و آموزشی مدارس خواهد بود.

حسن بروشکی امروز سه شنبه ۱۹ فروردین، در جمع مدیران مدارس نواحی زاهدان با تاکید بر بکارگیری همه جانبه ظرفیت‌های موجود در راستای تحقق اهداف و برنامه‌های پیش بینی شده از ابتدا تا روزهای پایانی سال تحصیلی،  افزود: مدیران مهمترین رکن تاثیرگذار در همه فعالیت‌ها و برنامه‌های آموزشی و تربیتی مدارس هستید که نقش بی بدیلی در ایجاد تغییر رو به پیشرفت داشته و خواهید داشت.

وی افزود: محور تحول و تحول گرایی در یک مجموعه به یقین مدیر آن خواهد بود و آنچه زاییده فکر و اندیشه و تدبیر مدیر است در حقیقت به عنوان نقشه راه برای رسیدن به نقطه هدف خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ادامه داد: البته در این مسیر بهره گیری از خرد جمعی و فکر و ایده دیگر اعضای مجموعه و معلمان خوشفکر و توانمند نیز تاثیرگذار خواهد بود.

بروشکی بیان کرد: از جمله برنامه‌های پیش رو در ایام آتی، برگزاری باشکوه برنامه‌های ایام هفته بزرگداشت مقام معلم است که ضرورت دارد با جدیت و محتوایی غنی و پربار پیگیری و اجرایی شود.

وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که در ایام پایانی سال تحصیلی و برگزاری صحیح آزمون‌های نهایی و داخلی قرار داریم؛ می طلبد تا با دقت نظر و تمهید همه مقدمات و تامین تجهیزات، زمینه کاهش استرس و نگرانی دانش‌آموزان و اولیا فراهم و در این خصوص اهتمام جدی وجود داشته باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به ظرفیت‌های مردمی و مشارکتی در بیرون از مدرسه، گفت: حضور اولیا و همراهی آنان با عوامل مدرسه و فرزندان قطعاَ در مسیر بهبود شرایط موجود و تحصیل نتایج بهتر و امیدآفرین کمک شایانی خواهد کرد و باید در صدد گسترش و فزونی این مهم باشیم.

بروشکی گفت: از هم اکنون فرآیند پروژه مهر در سطح ادارات آغاز و متناظر با آن در مدارس نیز برنامه‌های تعریف شده در این قالب باید رصد و پیگیری شود و از فرصت بهار و تابستان برای اجرای دقیق و مناسب آن به نحو شایسته‌ای بهره‌گیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha