کامران ملکی در گفت و گو با ایسنا، از آغاز فرآیندهای اجرایی برگزاری انتخابات هیات کشتی استان خبر داد و اظهار کرد: با موافقت فدراسیون کشتی، فراخوان ثبتنام کاندیداهای علاقمند به شرکت در انتخابات ریاست هیات کشتی کرمانشاه از روز گذشته (۱۸ فروردین) آغاز شده است.
وی که از ۱۰ شهریور و پس از برکناری محمدحسین محبی از ریاست هیات کشتی استان، سرپرستی این هیات را برعهده گرفته، افزود: علاقمندان به شرکت در انتخابات ریاست این هیات میتوانند ظرف مدت یک هفته برای ثبتنام اقدام کنند.
سرپرست هیات کشتی استان تصریح کرد: پس از انجام فرآیندهای اداری، انتخابات هیات کشتی استان کرمانشاه ظرف یک ماه آینده برگزار خواهد شد.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا قصدی برای شرکت در انتخابات دارد یا خیر، گفت: برای کمک به کشتی استان در این انتخابات شرکت میکنم.
انتهای پیام
نظرات