به گزارش ایسنا، شرکت «اچ۲ کلیپر»(H2 Clipper) یک گام به هدف خود برای استفاده از گروههای رباتیک خودکار و نیمهخودکار در ساخت هواپیما و فناوریهای حوزه هوافضا نزدیکتر شده است.
به نقل از ربات ریپورت، جدیدترین اختراع اچ۲ کلیپر، دامنه ادعاهای رباتیک اختصاصی آن را گسترش میدهد تا حوزه هوافضا را در مقیاس بزرگ تحت پوشش بگیرد.
«رینالدو بروتوکو»(Rinaldo Brutoco) بنیانگذار و مدیرعامل اچ۲ کلیپر گفت: صدور این حق ثبت اختراع یک لحظه مهم در تکامل صنعت هوافضا و هوانوردی است. این موفقیت از طریق جایگزینی خطوط مونتاژ سنتی با گروههای بیشتری از رباتها، هواپیماها و امکانات میتواند به ساخت حوزه هوافضا بسیار سریعتر، با هزینه بسیار کمتر و با دقت بسیار بیشتر کمک کند.
بروتوکو ادامه داد: برآوردهای محافظهکارانه براساس معیارهای کنونی تولید هوافضا نشان میدهد که این رویکرد میتواند هزینههای کل تولید را تا ۴۰ درصد یا بیشتر کاهش دهد و بازههای زمانی تولید را تا ۶۰ درصد پایین بیاورد و به طور همزمان کیفیت را نیز بهبود ببخشد.
اچ۲ کلیپر، هواگردهای پرسرعت «Pipeline-in-the-Sky» با موتور هیدروژنی را برای حملونقل جهانی در مسافتهای طولانی توسعه داده است. هواگردهای آن از سوختهای فسیلی استفاده نمیکنند و طیف گستردهای از کاربردهای تجاری و بشردوستانه را ارائه میدهند.
مقامات اچ۲ کلیپر اعلام کردند که این شرکت از سال ۲۰۰۸ سرمایهگذاریهای راهبردی را برای پژوهش، توسعه و ثبت اختراع مالکیت معنوی در طراحی هواگردهای جدید انجام داده است. این اختراعات شامل نرمافزارهای پیشرفته و روشهای جدید برای رساندن کارآمد هیدروژن به صورت گاز و مایع است.
تمرکز اچ۲ کلیپر بر رفتار جمعی رباتها به دلیل پیگیری برای یافتن بهترین راه ساخت هواگردهای Pipeline-in-the-Sky است، اما به زودی دریافت که این رویکرد میتواند چالشهای متعدد موجود در همه تولیدات هوانوردی و هوافضا را برطرف کند.
با انتشار خبر ثبت اختراع، اچ۲ کلیپر اعلام کرد که قصد دارد یک گروه منتخب را متشکل از رهبران صنعت در حوزه مهندسی هوافضا، رباتیک، هوش مصنوعی، امور نظارتی و تولید پیشرفته جمعآوری کند. این رهبران، مرحله بعدی توسعه و نمایش را هدایت خواهند کرد.
انتهای پیام
نظرات