محسن حیدری سهشنبه ۱۹ فروردین در همایش کنشگران اجتماعی ویژه فرزندآوری و کثرت جمعیت شهرستان اردستان، اظهار کرد: طبق بررسی آمار و اطلاعات، رشد ازدواج و ثبت موالید در شهرستان اردستان منفی است و برای اینکه بتوانیم در این بخش اتفاق مثبتی رقم بزنیم باید کار جهادی انجام دهیم.
وی با بیان اینکه آینده پرخطری در انتظار ایران و نسل شیعه است، افزود: مسئولان بالادستی باید تلاش کنند راههای رسیدن جوانان به فرزندآوری، اشتغال، مسکن، تسهیلات و... آسانتر از وضعیت کنونی باشد.
فرماندار اردستان با اشاره به اینکه یک شبکه نفوذ در کشور میخواهد جمعیت کشور را به نابودی بکشاند، ادامه داد: فرزندآوری در کشور دیگر یک نیاز اجتماعی نیست، بلکه جنگ با دشمن و یک جهاد فیسبیلالله است.
حیدری اظهار کرد: میانگین نرخ سالمندی در شهرستان اردستان از کشور و استان بالاتر است و اکنون همه افراد و دستگاهها باید احساس مسئولیت کنند تا این معضل بزرگ در اردستان حل و فصل شود تا بتوانیم در جاده پیشرفت و توسعه گام برداریم.
گرانی، مهمترین عامل ازدواج نکردن دختران و پسران است
روحالله صنعتکار، فرمانده ناحیه مقاومت سپاه شهرستان اردستان نیز در این جلسه گفت: جمهوری اسلامی ایران در هشت سال دفاع مقدس حدود ۲۳۰ هزار شهید داد در صورتی که اکنون طبق آمار رسمی سالانه ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور اتفاق میافتد.
وی افزود: طبق آمارهایی که وزارت بهداشت و درمان اعلام کرده، ایران در سرعت رشد پیری و کهنسالی رتبه اول دنیا را دارد و شهرستان اردستان در ایران جز شهرستانهای آخر رشد جمعیت است.
صنعتکار با بیان اینکه موضوع مهم در رشد جمعیت کشور بحث ازدواج است، بیان کرد: گرانی و وضعیت اقتصادی که بهوجود آمده باعث شده سن ازدواج در شهرستان اردستان افزایش پیدا کند و بسیاری از پسران و دختران فقط به دلیل گرانی و وضعیت اقتصادی حاضر به ازدواج نیستند.
وی تصریح کرد: در همه دولتها جمعیت، پشتوانه قوی کشور است و اگر کشوری مشکل جمعیت داشته باشد در بسیاری از موضوعات مانند امنیت، اقتصاد، اشتغال و... به مشکل میخورد.
انتهای پیام
نظرات