• سه‌شنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۷:۱۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404011909476
  • خبرنگار : 50225

این خبر به روز رسانی شد

استاندار: از مجموعه‌ای که خارج از خوزستان سرمایه‌گذاری انبوه می‌کند حمایت نمی‌کنیم

استاندار: از مجموعه‌ای که خارج از خوزستان سرمایه‌گذاری انبوه می‌کند حمایت نمی‌کنیم

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان گفت: ما در کنار هم با دوستی و اخوت کار می‌کنیم و اگر احساس شود مدیری در این چارچوب حرکت نمی‌کند، دیگر زمان خداحافظی فرا می‌رسد.

سید محمدرضا موالی‌زاده در اولین نشست شورای اداری خوزستان که امروز (۲۰ فروردین) در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: برای حل مشکلات مردم باید بیش از پیش تلاش شود، اساسا کار کردن در خوزستان با نقاط دیگر متفاوت است. بنابراین کسی که در این استان کار می‌کند نباید در چارچوب اداری و با ساعات محدود کار کند و باید با برنامه‌ریزی توام با سخت کوشی، جهادی، بسیجی و شبانه‌روزی کار شود، در غیر این صورت، مشکلات خوزستان حل نخواهد شد و احساس رضایتمندی در مردم ایجاد نمی‌شود. 

وی با اشاره به وجود مشکلات عدیده با وجود ثروت زیاد در استان، گفت: همکاری بین بخشی و همگرایی و هماهنگی مدیران با فرمانداران مورد تاکید است.

موالی‌زاده با اشاره به تعیین شعار «سرمایه گذاری برای تولید» توسط مقام معظم رهبری بیان کرد: بخشی از تولیدات در کارخانه‌ها و شهرک‌های صنعتی تولید می‌شودند که  تولیدات با کیفیتی دارند و بخش قابل توجهی از اشتغال در این بخش هاست. بنابراین باید در زمینه رونق گرفتن صنعتگران و کارآفرینان تلاش شود.

وی افزود: شرکت‌ها و دستگاه‌ها باید خریدهای خود را از درون استان و از تولیدات خوزستان تهیه کنند. تنها خرید از درون استان کافی نیست و باید محصول تولیدی درون استان نیز خریداری شود تا چرخ این کارخانه‌ها بیش از پیش به حرکت دربیاید و بستر اشغال بیشتری ایجاد شود.

استاندار گفت: انتقال حساب شرکت‌ها به درون خوزستان نیز بسیار در رونق اقتصاد تاثیرگذار است. از این به بعد، از هیچ مجموعه‌ای که خارج از استان سرمایه‌گذاری انبوه می‌کند حمایت نمی‌کنیم. باید دستگاه‌ها سرمایه‌های خود را درون استان بیاورند.

موالی‌زاده با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های درون استان، عنوان کرد: این آمار بیکاری خوزستان در شأن این استان نیست و با فراهم شدن این بسترها و رونق گرفتن تولیدات، بیکاری کاهش می‌یابد.

وی با بیان اینکه باید با برنامه‌ریزی همه جانبه مشکلات خوزستان حل شود، افزود: سفرهای شهرستانی را آغاز کردیم که اولین سفر به بندر امام (ره) و ماهشهر انجام شد و از این به بعد هر هفته به یک شهرستان می‌رویم. مقدمات آغاز فاز دوم پتروشیمی ماهشهر در حال فراهم شدن است. با راه‌اندازی فاز دوم پتروشیمی، ظرفیت قابل توجهی برای اشتغال در منطقه ایجاد خواهد شد.

توبیخ مدیرانی که به دلیل غیرموجه در شورای اداری حضور نداشتند 

استاندار خوزستان همچنین گفت: شورای اداری یک جلسه رسمی است و با مدیرانی که در این جلسه شرکت نکردند، باید با مدیران آنها در تهران مکاتبه شود. اگر عدم حضور غیرموجه باشد توبیخ می‌شوند. اینجا سینما نیست و رها کردن نصه نیمه جلسه هم قابل قبول نیست. در این زمینه با کسی تعارف نداریم.

وی افزود: هدف از برگزاری این جلسات گرفتن نتایج است؛ نمی‌شود در یک جلسه در مورد همه موضوعات بحث شود و نتیجه گرفت بنابراین باید موضوع هر حوزه جدا بررسی و پیگیری شود تا به نتیجه برسیم. بار بعدی نباید جلسات با این کیفیت برگزار شوند.

موالیزاده با تاکید بر مشخص شدن موانع هر حوزه و لزوم رفع این مشکلات، بیان کرد: باید مشخص شود چه تعداد از بانک‌ها در جلسه حضور و چه برنامه‌ای داشتند؟ جلسات بعدی باید با دستورکار و برنامه مشخص برگزار شوند. 

وی افزود: بسته حمایت از سرمایه‌گذاری باید تدوین شود. همچنین کارگروه حمایت از محصولات استانی باید تشکیل شود.

لازمه اجرای طرح ۵۵۰ هزار هکتاری، استفاده از آب به صورت نوین است

همچنین حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالنبی موسوی‌فرد امام جمعه اهواز، اظهار کرد: شعار سرمایه‌گذاری برای تولید امسال از سوی مقام معظم رهبری تعیین شده و استاندار چند جلسه در این زمینه برگزار کرده است. باید خود را برای تحقق شعار سال، با مدیریت شبانه‌روزی و جهادی و با برنامه ریزی آماده کنیم.

وی گفت: برای تحقق شعار سال اولین نکته ایجاد جاذبه برای سرمایه‌گذاری است و تا وقتی این کار انجام نشود، سرمایه‌گذار در این زمینه کار نمی‌کند.

موسوی‌فرد با بیان اینکه ما سالیان متمادی سرمایه‌های خود را سوزاندیم، عنوان کرد: اعتمادسازی در مقام عمل، رفع موانع، آماده‌سازی طرح‌های مختلف بر اساس توان هر فرد، از دیگر نکته‌های مهم برای تحقق شعار سال است. 

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: سرمایه‌گذار نباید دنبال بسترسازی باشد و مسئولان باید این کار را انجام دهند. نباید رقابت بین مردم و دولت باشد و باید دولت بسترسازی برای سرمایه گذاری را انجام دهد.

وی افزود: طرح کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری حضرت آقا مورد تاکید است و لازمه اجرای ادامه این طرح، استفاده از آب به صورت نوین است و باید از استفاده از آب به صورت سنتی پرهیز شود.

امام جمعه اهواز گفت: نظارت دقیق و مداوم بر عملکرد دستگاه‌های بسیار مهم است. نظارت در حوزه‌های مختلف ضعیف است و اگر نظارت دقیق باشد کسی جرات نمی‌کند کاری برخلاف قانون انجام دهد.

وی درباره آب آشامیدنی، گفت: باید کل آبرسانی خوزستان به سمتی برود که آب آشامیدنی از آب خام جدا باشد. باید برآورد شود هر شهر و روستا چند ساعت آب دارد و چه تعداد با تانکر آبرسانی می‌شوند، برخی شهرستان‌ها و روستاها سه تا چهار ساعت در روز و حتی برخی یک ساعت در روز آب دارند که باید برای رفع مشکلات این شهرها و روستاها تلاش شود.
 
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha