علی اصغر دریایی امروز (۲۰ فروردین) در گفتوگو با خبرنگاران به مناسبت روز هنر انقلاب اسلامی اظهار کرد: اقدام موثر شورای فرهنگ عمومی در ماندگار نمودن مولفههای موثر فرهنگ و نام گذاری روزهای هفته با هدف گرامیداشت مناسبتهای مهم اسلامی و ملی، یکی از کارهای بسیار خوبی است که در حد خود به ماندگار شدن خاطره وقایع ارزشمند کمک می کند.
وی عنوان کرد: در فرهنگ اسلامی هم همواره به این مسأله مهم توجه شده است و در قرآن کریم، از این روزهای مبارک و عبرت آموز، تحت عنوان «ایام الله » یاد میشود.
دریایی بیان کرد: این شیوه پسندیده، پس از انقلاب شکوهمند اسلامی به صورت بسیار جدی دنبال شد که آثار و برکت های فراوانی نیز در پی داشته است، از جمله پس از شهادت سید اهل قلم، شهید سید مرتضی آوینی در روز بیستم فروردین سال ۱۳۷۲، با پیشنهاد تعدادی از شاعران، نویسندگان و هنرمندان حوزه هنری متعهد وانقلابی به مقام معظم رهبری، این روز به عنوان «روز هنر انقلاب اسلامی» نام گذاری شد.
وی ادامه داد: از آن جا که شهید سیدمرتضی آوینی، تمام لحظههای عمر با برکت خویش را به ویژه پس از انقلاب اسلامی، در مسیر به فعلیت رساندن ارزشها و احکام اسلامی در قالب هنر صرف کرد و به حق در این راه خدمات ارزنده کم نظیری را در عرصه های گوناگون و گسترده هنر و اندیشه از خود به یادگار گذاشت، سالروز شهادت این هنرمند فرزانه، به عنوان روز هنر انقلاب اسلامی نامیده شده است.
دریایی اضافه کرد: بدون شکهنرمندان کردستان، سرزمین هنر و فرهنگ به عنوان کیانداران حافظ فرهنگ وهویت اسلامی-ایرانی از هرکوششی دریغ نورزیده و سرآمد در تولید آثار فاخر با سرمایه وزین و مردم محوری به نام ساحت بی بدیل هنر بوده و هستند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان کردستان گفت: آنچه امروز کردستان گلگون کفن و معطر به شمیم ۵ هزار و ۵۳۶ شهید را بیش از پیش در عرصه حضور مضاعف هنرمندان، ضروری و حیاتی میداند، پاسداشت فرهنگ غنی، تقویت فرهنگ تکریم و تعالی سبک زندگی در لوای گفتمان هنر انقلاب اسلامی است چرا که هر اندیشهای که در قالب هنر نگنجد، ماندگار نخواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: امید که در گرامیداشت روز هنر انقلاب اسلامی، در حد توان بکوشیم اندیشههای راهگشای شهدای هنرمند به ویژه هنرمند متعهد اسلامی شهید آوینی را بازشناسی کرده و به نسل کنونی منتقل کنیم.
انتهای پیام
نظرات