• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404012010116
  • خبرنگار : 50199

مدیر ستاد اقامه نماز استان خبرداد

تدوین برنامه‌های کلیدی در ستاد اقامه نماز مازندران

تدوین برنامه‌های کلیدی در ستاد اقامه نماز مازندران

ایسنا/مازندران مدیر ستاد اقامه نماز مازندران از توسعه برنامه‌های نماز در استان با رویکردی جامع و بومی‌سازی شده خبر داد و گفت: تدوین ۴ برنامه کلیدی دیده شده است و باید دست نماز را بگیریم.

حجت‌الاسلام عباسعلی ابراهیمی چهارشنبه ۲۰ فروردین در نشست خبری با خبرنگاران مازندران به بررسی اهمیت نماز در جامعه و تاثیر آن در جلوگیری از انحرافات اجتماعی پرداخت.  

وی با اشاره به جایگاه ویژه نماز در نظام اسلامی، تاکید کرد و گفت: بی‌توجهی به شایسته‌سالاری، باندبازی‌ها و دیگر مشکلات اجتماعی تنها با تکیه بر نماز و توجه به اصول دینی قابل حل است.

مدیر ستاد اقامه نماز مازندران درباره برنامه‌های سال نو ستاد اقامه نماز استان و کنگره غدیر ۱۴۰۴ از تدوین ۴ برنامه کلیدی در این راستا خبر داد و افزود: این برنامه‌ها شامل بخش‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و نظارت و ارزشیابی در سامانه سجاده می‌شود که بر اساس سند تحول و افق ۲۰ ساله تنظیم شده و با ظرفیت‌های بومی استان‌ها تطبیق دارد.  

ابراهیمی افزود: این برنامه‌ها با همکاری دستگاه‌های اجرایی از طریق تفاهم‌نامه‌های اجرایی به مرحله اجرا در می‌آید.

وی در خصوص نحوه ارزیابی اقامه نماز در دستگاه‌های اجرایی، افزود: مستندات فعالیت‌های دستگاه‌های اجرایی در حوزه نماز از طریق سامانه سجاده بارگزاری شده و پس از بررسی توسط کارشناسان، نمره توصیفی برای هر دستگاه صادر می‌شود.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: ۳۵ درصد نمرات در ارزیابی‌ها از طریق طرح‌های شهید رجایی به دستگاه‌ها نمره داده می‌شود و آن تعداد از اداراتی که نمره مطلوبی دریافت کنند، در اجلاس نماز کشور نیز تجلیل خواهند شد.

مدیر ستاد اقامه نماز مازندران تاکید کرد: وجود نمازخانه در دستگاه‌ها ضروری است و در کنار آن، برنامه‌های آموزشی شامل تبلیغ چهره به چهره و دوره‌های ۲۸ ساعته برای آشنایی با احکام نماز، پاسخ به شبهات و معارف دینی نیز در حال اجراست. این دوره‌ها با حضور اساتیدی که از قم آموزش دیده‌اند در مراکز مختلف آموزشی برگزار می‌شود.

ابراهیمی همچنین به جایگاه ویژه آموزش و پرورش در این حوزه اشاره کرده و افزود: امسال برای نخستین بار، مشاور امور نماز با حضور بانوان به برنامه‌ها اضافه شده و هسته‌های یارگیری و تبلیغ نماز در این راستا تشکیل شده است.

وی در بخش‌های دیگر برنامه‌های سال جاری، پویش‌ها و تولیدات فضای مجازی برای تبلیغ نماز و ایجاد کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها را از جمله اقداماتی عنوان کرد که در دستور کار قرار دارد.

مدیر ستاد اقامه نماز مازندران با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه نماز، بیان کرد: زیرساخت‌های نماز در مناطق ساحلی و مناطق توریستی نیازمند بهبودی است.  

ابراهیمی با تاکید بر اینکه دست نماز را بگیریم، خواستار تجهیز نمازخانه‌ها و حمایت از خادمان مساجد با بیمه و رفاه نسبی شد تا خدمات در مساجد بهتر انجام شود.

 وی با اشاره به برنامه‌های سال جاری درباره کنگره غدیر، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها در این راستا دومین کنگره غدیر با تاکید بر آداب و سنن اجتماعی واقعه غدیر خواهد بود که امسال در دستور کار قرار دارد.

مدیر ستاد اقامه نماز مازندران افزود: همچنین برگزاری شعر غدیر، میزگرد پاسخ به شبهات غدیری، برگزاری مسابقات دلنوشته غدیر، ورزشی، فرهنگی، مراسمی شبی با قرآن، ایستگاه صلواتی، خدمات رایگان پزشکی و خطبه اختصاصی غدیر از سوی امام‌جمعه‌ها از دیگر برنامه‌ها است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha