• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404012010213
  • خبرنگار : 50225

سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز:

توسعه بدون وجود برنامه‌های علم‌محور امکان‌پذیر نیست

توسعه بدون وجود برنامه‌های علم‌محور امکان‌پذیر نیست

ایسنا/خوزستان سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه قول داده‌ام دانشگاه و دانشگاهیان خوزستان را به یاری اجرا بیاورم، گفت: مسیر توسعه امکان‌پذیر نیست، مگر اینکه برنامه‌ها علم‌محور باشند.

علی‌حسین حسین‌زاده در آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز که امروز (۲۰ فروردین) انجام شد، اظهار کرد: جامعه دانشگاهی یکی از پیشران های مهم علم و دانش است. برای ارتقای بیشتر جایگاه و خاستگاه علم، جامعه دانشگاهی به عزت و احترام نیاز دارد که باید این کار در عمل نشان داده شود.

وی افزود: باید همه نیروها و جامعه دانشگاهی در برنامه‌های دانشگاه مشارکت داشته باشند زیرا بدون مشارکت، اجرا به صورت فردی امکان‌پذیر نیست.

سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: همه مجریان کار علاقه‌مند هستند در کار موفق شوند اما چرا در جامعه ما بعد از ۴۳ سال هنوز موفق نشده‌ایم؟ این مسائل ناشی از این است که حوزه اجرا، علم‌محور و دانش‌محور نبوده است و امروزه با وجود همه تلاش‌ها، می‌بینیم مشکلات کم نیستند.

دانشگاه و دانشگاهیان خوزستان را به یاری اجرا می‌آورم

حسین‌زاده بیان کرد: مسیر توسعه امکان‌پذیر نیست مگر اینکه برنامه‌ها علم‌محور باشند، در غیر این‌صورت نه تنها مشکلات حل نمی‌شوند بلکه مشکلات ‌متراکم‌تر می‌شوند.

وی با بیان اینکه قول داده‌ام دانشگاه و دانشگاهیان خوزستان را به یاری اجرا بیاورم، افزود: نظام و سازمان اداره دانشگاه باید دموکراتیک‌تر شود. یعنی امتزاج آراء در مدیریت و سیاست‌های یک سازمان. کارهای خوبی در این زمینه انجام شده است اما حوزه سازمانی دانشگاه مانند گذشته بر اساس نگاه بروکراسی اداری اداره می‌شود. در چنین حالتی نمی‌توان انتظار داشت جامعه پیشران باشد و باید تغییراتی در این زمینه ایجاد شود.

سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به مشکلات از جمله بیکاری، گفت: جامعه دانشجویی به توجه بیشتری نیاز دارد و باید وقت بیشتری برای دانشجویان صرف شود. کلاس درس صرف انتقال مفاهیم علمی نیست و محلی برای انتقال منش و تجارب است. امیدواریم با عمل‌مان بارقه‌های امید را بیشتر کنیم.

توسعه بدون وجود برنامه‌های علم‌محور امکان‌پذیر نیست

افزایش ارتباط استادان دانشگاه با صنعت از ۶ درصد به ۲۰ درصد

علی‌محمد آخوندعلی رئیس پیشین دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در ادامه اظهار کرد: امسال ۷۰ سالگی دانشگاه شهید چمران اهواز است؛ دانشگاهی که وزیر علوم وقت آن را دانشگاه جانباز معرفی کرد.

وی افزود: بسیاری از کسانی که خارج از دانشگاه هستند شاید از فعالیت این دانشگاه اطلاع نداشته باشند.‌ در این سه سال در حوزه ارتباط با صنعت فعالیت‌های خوبی انجام شده، به گونه‌ای که ارتباط استادان دانشگاه با صنعت از ۶ درصد به ۲۰ درصد رسیده است.

رئیس پیشین دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در سه سال گذشته در المپیادهای ورزشی بیش از ۱۶ مدال رنگارنگ کسب شده است.

وی با بیان اینکه ۱۷۰ پرونده ارتقای استادان داشته‌ایم، افزود: پرونده‌های رد شده به اندازه انگشتان یک دست هم نیست که این مساله به دلیل ایرادات در شکل کار بوده است و با رفع ایرادات، ارتقاء می‌یابند.

اکنون تمام اسناد دانشگاه سند تک برگ دارند

آخوندعلی با اشاره به ۱۴ پروژه ناقص این دانشگاه، بیان کرد: اعتبار دانشگاه شهید چمران اهواز در سال ۱۴۰۰ تنها ۵۰۰ میلیارد تومان بود اما اکنون به ۱.۵ هزار میلیارد تومان رسیده و اعتبارات پایه ۳۰۰ درصد ارتقاء یافته است.

رئیس پیشین دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: همچنین ۱۴۰ میلیارد تومان بابت قراردادهای پیمانکاران سلف سرویس تصویب شده است. قبلا حقوق کارمندان حجمی با ۲۰ روز تاخیر پرداخت می‌شد اما اکنون بروز شده است.

وی با اشاره به پرداخت ۱۶۰ میلیارد تومان بابت بدهی‌ها و دیون و تعهدات این دانشگاه، عنوان کرد: خوابگاه دختران ما ۳ هزار نفر ظرفیت دارد اما ۳ هزار و ۴۰۰ نفر در آن جا دادیم یعنی ۴۰۰ مورد اضافه هستند که حق خوابگاه ندارند.

آخوندعلی با بیان اینکه مشکل سرمایش و گرمایش خوابگاه‌ها حل شده است و در حوزه مولدسازی نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شده است، افزود: با تلاش‌های انجام‌شده اکنون تمام اسناد دانشگاه سند تک برگ دارند. ۶۰ آپارتمان در سپیدار برای استادان جوان در حال احداث است که در خرداد تحویل داده می‌شوند. ۴۰ واحد دیگر نیز به با ۲۰ میلیارد تومان نیاز دارند. در گلستان ۶ هزارمتر مربع زمین داریم که معارضین آن رفع شده‌اند و می‌توان این زمین را با ۱۰۰ واحد آپارتمانی ۳۰۰ متری معاوضه کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha