مهدی زندیه وکیلی، ۲۱ فروردین در نشست خبری تشریح و تبیین برگزاری نخستین دوره اهدای نشان ملی قرآنی کربلایی کاظم ساروقی اظهار کرد: این رویداد ملی، یک اتفاق بزرگی است که امیدواریم در آینده تبدیل به یک رویداد بینالمللی شود و انعکاس خبری گسترده و شایستهای درخصوص آن انجام شود.
وی اضافه کرد: کربلایی کاظم ساروقی، یک شخصیت بزرگ و معنوی است که معجزه قرن نامیده شده ولی متاسفانه در سطح ملی و بین المللی به دلیل کم کاریهای گذشته در اطلاع رسانی به اندازه کافی معرفی نشده است.
استاندار مرکزی افزود: ما هرچه بتوانیم در توسعه فرهنگ قرآنی و استفاده آن در زندگی گام برداریم در واقع در جهت کمال معنوی خود و جامعه حرکت کردهایم.
حسن قمری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز اظهار کرد: استان مرکزی استان مفاخر است و همواره تاکید داریم که قریب یک سوم چهرههای نامدار و ماندگار ایران مربوط به استان مرکزی هستند ولی آنطور که شایسته بوده در معرفی چهرهها به نسل جدید توفیقی نداشتیم لذا ضرورت دارد همه ما تلاش ویژهای در معرفی چهرههای منتسب به استان مرکزی داشته باشیم.
وی افزود: اطلاع رسانی این رویداد بسیار اهمیت دارد و در بستر فضای مجازی و رسانهها باید پوشش خبری گستردهای انجام شود. کربلایی کاظم ساروقی یک افتخار برای جهان اسلام است که مورد عنایت حضرت ولیعصر(عج) قرار گرفت و اعجازی بر قلب ایشان واقع شد لذا ما وظیفه داریم کوتاهیهای گذشته را در قالب این رویداد جبران کنیم و برنامهای درخور و سایسته برگزار کنیم.
محمد امین باقری، مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی نیز اظهار کرد: تعداد پنج نفر و همچنین یک خانواده قرآنی در پنج محور خانواده قرآنی، حافظ ویژه قرآنی، پژوهشگر قرآنی، معلم قرآنی و هنرمند قرآنی، نشان ملی قرآنی کربلایی کاظم ساروقی را دریافت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه ۱۶۰ نفر توسط پنج تیم داوری در سطح ملی مورد ارزیابی اولیه قرار گرفتند که ۲۰ نفر مورد بررسی نهایی قرار گرفته و در نهایت ۵ نفر برتر انتخاب شدند، گفت: برگزاری برنامه به تشکلهای مردم نهاد واگذار شده تا برنامه به صورت مردمی برگزار شود.
انتهای پیام
نظرات