• پنجشنبه / ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۹:۵۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404012110858
  • خبرنگار : 50649

استاندار فارس تاکید کرد

ضرورت حمایت از تجاری‌سازی محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان

ضرورت حمایت از تجاری‌سازی محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان

ایسنا/فارس استاندار فارس بر ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه تجاری‌سازی و صادرات محصولات آن‌ها تأکید کرد.

حسینعلی امیری امروز، ۲۱ فروردین در بازدید از پارک علم و فناوری استان فارس، با اشاره به نامگذاری امسال به «سرمایه‌گذاری برای تولید»، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را یکی از اقدامات مفید و موثر در جهت تحقق فرمان مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) عنوان کرد.

استاندار فارس شرکت‌های دانش‌بنیان را سرمایه‌هایی ارزشمند دانست که توسط جوانان مستعد و سخت‌کوش کشور که از دانشگاه‌های معتبر داخلی و خارجی فارغ‌التحصیل شده‌اند، اداره می‌شود.

امیری با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه پارک علم و فناوری اظهار کرد: عمده شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا هستند و به حمایت‌های مالی و حقوقی و تجهیز منابع و هماهنگی‌ برای فروش محصولاتشان نیاز دارند.

وی گفت: مهم‌ترین نیاز این شرکت‌ها تجاری‌سازی محصولات و اختراعات و زمینه‌سازی برای صادرات آن‌هاست که برای تسهیل این روند، هماهنگی‌های لازم صورت خواهد گرفت.

نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به این که در استان فارس ۳۶۰ شرکت دانش‌بنیان فعالیت می‌کنند که بیش از ۱۷۰ شرکت در شیراز فعال است، اظهار کرد: با همکاری مدیریت ارشد استان و مسئولان مربوطه، مشکلات و مسائل این شرکت‌ها احصاء و برای رفع آن‌ها چاره‌اندیشی خواهد شد تا زمینه برای ورود محصولات این شرکت‌ها به بازارهای داخلی و همچنین صادرات به بازارهای جهانی فراهم شود.

استاندار فارس با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان نقش موثر در تکمیل استقلال اقتصادی کشور دارند، بر بهره‌گیری از توانمندی‌های جوانان مستعد برای توسعه و پیشرفت این شرکت‌ها تأکید کرد.

وی بیان کرد: اشتغال جوانان تحصیلکرده و نخبه در این شرکت‌ها موجب ایجاد امیدواری و پیشگیری از مهاجرت نخبگان از کشور می‌شود.

امیری ادامه داد: وجود دانشگاه‌های شیراز و صنعتی شیراز که از مراکز علمی تراز اول در سطح کشور و منطقه هستند، می‌تواند پشتوانه علمی و تخصصی شایسته‌ای برای شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح استان فارس باشد و بایستی از توان علمی و تخصصی این نیروها در جهت پیشبرد اهداف بلندمدت اقتصادی استفاده کرد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت توجه به توسعه فضای فیزیکی و تأمین اعتبار و منابع مالی بخش گفت: با بررسی‌های کارشناسی اقدامات لازم برای الحاق فضای مورد نیاز به پارک علم و فناوری انجام می‌گیرد.

امیری بیان کرد: برای تأمین منابع مالی به بانک‌ها دستورات لازم برای پرداخت وام به این شرکت‌ها داده خواهد شد و همچنین امکان استفاده از ظرفیت‌های قانونی مانند معافیت‌های مالیاتی برای بخش‌های پژوهشی و تجهیز مالی از طریق بودجه تخصیص داده شده برای تحقق «سرمایه‌گذاری برای تولید» و بهره‌گیری از سهم دولت از اعتبار سرمایه صندوق پژوهش و فناوری از راه‌های تأمین اعتبار برای پارک علم و فناوری فارس است.

امیری در ادامه در زمینه تأمین برق شرکت‌های پارک علم و فناوری، پیشنهاد استفاده از پنل‌های خورشیدی و تولید برق از این طریق را مطرح کرد که در مدت حداقل یکسال امکان تأمین بخشی از برق مورد نیاز شرکت‌ها را فراهم خواهد کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، استاندار فارس در پایان ابراز امیدواری کرد: در بازه‌های زمانی سه ماه یک بار امکان بازدید مدیران و مسئولان استانی از پارک علم و فناوری فارس فراهم شود تا مسئولان از نزدیک در جریان مشکلات و روند پیشرفت فعالیت‌های این نهاد قرار گیرند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha