سرهنگ مهدی جعفری با بیان اینکه توصیه میشود عشایر شبها کوچ نکنند، اظهار داشت: عشایر هنگام کوچ لازم است حرکت خود را هنگام غروب آفتاب متوقف کرده و برای در امان ماندن از گزند سوانح ترافیکی از حرکت دادن احشام و ترددهای شبانه خودداری کنند.
وی ادامه داد: حرکت شبانه عشایر همواره با خطر برخورد وسایل نقلیه با هدایت کنندگان و گله احشام، به ویژه در نقاط کور و پیچها و شیبها همراه است.
جعفری اظهار کرد: در صورتی که عشایر مجبور به جابجایی و عبور دادن احشام در شب هستند، مسئولان هدایت وظیفه دارند لباس دارای قطعات بازتاب دهنده نور پوشیده و از علایم اخطار دهنده مانند فانوس، چراغهای الکتریکی و راکت شبرنگ دار استفاده کرده و از نقاط مسطح و تا حد امکان دارای روشنایی عبور کنند.
جانشین رئیس پلیس راه استان یادآور شد: در صورت وقوع تصادف نیز چنانچه قصور آنها محرز شود، سهم تقصیر منظور و ملزم به جبران خسارات وارده خواهند بود.
به گزارش ایسنا ، به نقل از پایگاه خبری پلیس، جعفری تاکید کرد: به عشایر کوچ رو توصیه میشود از وسایل نقلیه مجاز برای جابجایی گله ها استفاده کنند تا از وقوع تصادفات و ایجاد مسئولیت برای آنان پیشگیری شود.
کوچ بهاره عشایر استان کرمانشاه از چندی پیش آغاز شده و تا ۱۵ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
کوچ عشایر استان به دو شیوه درون و برون استانی انجام میشود. عمده عشایر استان به مناطق ییلاقی درون استان کوچ میکنند و حدود دو هزار خانوار عشایری نیز به استانهای خوزستان، ایلام و لرستان کوچ خواهند کرد.
استان کرمانشاه ۱۳ هزار و ۸۸۰ خانوار عشایری با ۷۶ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت دارد. عشایر استان هم حدود ۱.۵ میلیون راس دام نیز در اختیار دارند.
انتهای پیام
نظرات