محمدتقی نقدعلی، شنبه ۲۳ فروردین در اولین جلسه شورای اداری استان اصفهان در سال ۴۰۴ اظهار کرد: باتوجه به چهار ویژگی که در روایات برای مدیریت نادرست آمده است، ابتدا باید به ذکر این نکات پرداخته شود که سوءمدیریت، ریختوپاشهای اقتصادی، استفاده نکردن از تجربیات گذشته و عذرخواهی نکردن از جمله این علائم است؛ این موارد در راستای اداره درست امور بهویژه در زمینههای کلان کشور از جمله مسائل اقتصادی و آبی استانها بهوضوح مشاهده میشود.
وی افزود: نمایندگان استان اصفهان در جلسات مختلفی که در مجلس شورای اسلامی برگزار شده است، اقدامات قابل توجهی در زمینه مدیریت منابع آبی بهویژه در زمینه زایندهرود انجام دادهاند.
رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان ادامه داد: یکی از مهمترین دستاوردهای این جلسات، شفافسازی و تقویت قانونمندی در مدیریت منابع آبی و جلوگیری از برداشتهای غیرمجاز و بیرویه بود، در جلساتی که با حضور وزیر نیرو و مقامات وزارت کشور، محیط زیست و مقامات ارشد حوزه آب برگزار شد، بحثهای مفصلی پیرامون مدیریت بهینه و متوازن منابع آبی استان اصفهان صورت گرفت.
نقدعلی درباره جلسات برگزار شده درباره زایندهرود گفت: در این جلسات تأکید شد، اشتباهات و سوءتفاهمات ناشی از اطلاعات ناقص و نادرست در مورد وضعیت آب و برداشتهای انجام شده، نیازمند شفافسازی بیشتر است، مثلاً یکی از نمایندگان استانهای همجوار اشاره کرده بود، تونل سوم زایندهرود ۳۰۰ میلیون مترمکعب آب وارد میکند، در حالی که ظرفیت واقعی این تونل ۱۲۰ میلیون مترمکعب است،؛ اینگونه اطلاعات نادرست به سردرگمی و بروز مشکلات بیشتر میشود.
وی اظهار کرد: نمایندگان استان در پی حل مشکلات اقتصادی مردم، بهویژه در زمینه بازنشستگان صندوق فولاد و مخابرات، جلسات متعددی با مقامات مربوطه برگزار کرده و پیگیر مسائل مختلف بهویژه درباره صندوق فولاداند که بخشی از مشکلات آنان حل شده، اما هنوز مسائل مهمی باقی مانده است.
رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان در زمینه مدیریت منابع آبی، وضعیت برداشتها بهویژه از منابع بالادست و پاییندست رودخانه زایندهرود گفت: موضوعات مهمی در جلسات مختلف مطرح شده است، نمایندگان استان در تلاشند که کیفیت برداشتها بهگونهای مدیریت شود که کسری منابع بهصورت متوازن بین استانها توزیع شود، این موضوعات در جلسات ویدیوکنفرانس با مقامات سه استان مجاور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نقدعلی درباره پیگیری مسائل مربوط به بودجه و تخصیص اعتبار برای پروژههای مختلف استان گفت: نمایندگان با همکاری استاندار و دیگر مقامات محلی اقدامات مؤثری انجام دادهاند. با تصویب اختیارات جدید برای نمایندگان در تخصیص ردیفهای بودجهای، روند پیشرفت پروژهها سرعت بیشتری گرفته است.
وی بیان کرد: نمایندگان استان اصفهان با اتحاد و هماهنگی از توانمندیهای خود برای پیشبرد مسائل استان بهرهبرداری کردهاند و با حمایت از پروژههای کلان و پیگیری حقوق مردم در حال انجام اقدامات شایستهای هستند؛ این وفاق و همافزایی بین مقامات محلی و نمایندگان مجلس، امید به بهبود وضعیت استان را افزایش داده است.
رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان در ادامه گفت: در مواقع ضروری نمایندگان استان با امضای جمعی و حمایتهای مشترک از پیگیری مسائل استانی بهویژه در زمینه تخصیص بودجه، اقداماتی را انجام دادهاند، در این راستا و در موارد خاص حتی با امضای ۲۰ نماینده برای پیشبرد برخی مسائل، اتحاد و همبستگی خود را نشان دادهاند.
انتهای پیام
نظرات