• جمعه / ۳۰ آبان ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد مطلب: 1404083019122
  • منبع : نمایندگی اصفهان

امام‌جمعه موقت اصفهان: بسیج ضامن حفظ انقلاب است

امام‌جمعه موقت اصفهان: بسیج ضامن حفظ انقلاب است

ایسنا/اصفهان امام‌جمعه موقت اصفهان گفت: بسیج به‌عنوان لشکر خدا، ضامن حفظ و تداوم انقلاب اسلامی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمجتبی میردامادی، امروز جمعه ۳۰ آبان در خطبه‌های نمازجمعه اصفهان با اشاره به هفته بسیج اظهار کرد: بسیج به‌عنوان یک مکتب و دستاورد انقلاب اسلامی و به‌عنوان لشکر خدا، ضامن حفظ انقلاب است.

وی افزود: بسیج در مشکلات و بحران‌هایی که دشمنان ایجاد می‌کنند، پیش‌قدم است و با قدرت ایمان و ایستادگی، در برابر توطئه دشمنان مقابله می‌کند. 

امام‌جمعه موقت اصفهان به اقامه نماز باران اشاره کرد و ادامه داد: سنت برگزاری نماز باران از زمان پیامبر (ص) تا امام سجاد(ع) و امام رضا(ع) ادامه داشته و در زمان‌های مختلف تأثیرگذار بوده است.

میردامادی افزود: انسان باید در مشکلات و سختی‌های روزمره از خداوند صبر و استقامت طلب کند؛ باید با توبه و بازگشت به خداوند، رحمت الهی را طلب کنیم.

وی با اشاره به سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: زندگی حضرت فاطمه (س) توأم با صبر استقامت در برابر سختی‌ها و محبت به دیگران بود. درس بزرگ آن حضرت، ایستادگی در مسیر حق و مجاهدت خالصانه و شجاعانه برای حفظ دین و جامعه اسلامی است.

انتهای پیام