• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404012412202
  • خبرنگار : 30057

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری:

ثمرات برنامه‌های حمایتی برنامه چهاردهم از تولید علم در سال آینده نمایان می‌شود

ثمرات برنامه‌های حمایتی برنامه چهاردهم از تولید علم در سال آینده نمایان می‌شود

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: از آغاز دولت چهاردهم حمایت جدی از تولید علم را آغاز کرده‌ایم که ثمرات آن از یک سال آینده نمایان خواهد شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین، در سفر یک‌روزه خود به اهواز با حجت‌الاسلام سیّد عبدالنبی موسوی‌فرد، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز، دیدار و گفت‌وگو کرد و در این دیدار با ارائه گزارشی از وضعیت تولید علم در دانشگاه‌های کشور،  به حمایت‌های معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان از جهش و تحول در پژوهش و فناوری اشاره کرد و گفت: از آغاز دولت چهاردهم حمایت جدی از تولید علم را آغاز کرده‌ایم که ثمرات آن از یک سال آینده نمایان خواهد شد.

وی با اشاره به ظرفیت دانشگاه‌ها، زیست بوم فناوری، نوآوری و صنایع استان خوزستان، افزود: تلاش می کنیم با همراهی استادان، پژوهشگران و فناوران در سفرهای استانی، ظرفیت‌های بالقوه استان‌ها را شناسایی و با همراهی بخش‌های مختلف استان، مسیر توسعه پایدار و رونق اقتصاد دانش‌بنیان را هموار کنیم.

افشین، نقش صنایع در توسعه زیرساخت‌های دانش‌بنیان را یادآورشد و افزود: استان خوزستان و شهر اهواز به واسطه برخورداری از ظرفیت‌های صنعتی قابل توجه، می‌توانند متولی توسعه زیرساخت‌های نوآورانه باشد.

رییس بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: باید همگرایی بین پارک علم و فناوری، دانشگاه و صنعت برقرار شود تا سال آینده بتوانیم تحول را در استان ببینیم.

نقش بی‌بدیل علم در توسعه جامعه

در این دیدار حجت‌الاسلام موسوی فرد، ماینده ولی فقیه و امام جمعه اهواز نیز گفت: سهم قابل توجهی از دستاوردهای علمی، به ویژه در ایران، پس از اسلام شکل گرفته و ایران اسلامی نیز در دوره پس از اسلام، دوران شکوفایی علمی بسیاری را تجربه کرده است. علاوه بر این، ایران اسلامی علاوه بر رشد علمی پس از انقلاب اسلامی، توجه ویژه‌ای به استادان و نخبگان داشته است.

امام جمعه اهواز همچنین به رشد قابل توجه دانشگاه‌ها و ارتقای سطح علمی کشور اشاره کرد و اظهار داشت: تا اوایل دهه هشتاد، بسیاری از پزشکان کشور از کشورهای هندوستان و پاکستان بودند، اما امروز با توسعه دانشگاه‌ها، توانسته‌ایم به جایگاه بالاتری دست یابیم.

وی با اشاره به شعار سال در خصوص تولید و اشتغال، گفت: معاونت علمی و فناوری کشور می‌تواند با حمایت از بنیاد ملی نخبگان و تسهیل روند توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، زمینه‌ساز تحقق اهداف بزرگ اقتصادی و علمی باشد. موسوی‌فرد همچنین بر اهمیت راه‌اندازی شهرک‌های علم و فناوری و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در تحقق اهداف علمی و اقتصادی تأکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha