• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404012412226
  • خبرنگار : 71469

فدراسیون سوارکاری و یکسال پر ابهام/ ضرورت ورود وزارت ورزش به حیاط خلوت‌ها

فدراسیون سوارکاری و یکسال پر ابهام/ ضرورت ورود وزارت ورزش به حیاط خلوت‌ها

فدراسیون سوارکاری پس از گذشت حدود یک سال از برگزاری انتخابات و تعیین رییس جدید با ابهامات و پرسش‌های متعددی روبرو شده و ضروری است وزارت ورزش و جوانان به صورت جدی نسبت به شفاف‌سازی در خصوص این موارد مبهم، ورود کند.

به گزارش ایسنا، یکسال و یک ماه از برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری می‌گذرد و عملکرد این فدراسیون در بخش‌های مختلف با ابهامات عدیده‌ای روبرو است که با عدم شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی همراه شده و ورود وزارت ورزش و جوانان در راستای نظارت بر فعالیت‌های این فدراسیون در بخش‌های مختلف، امری ضروری به نظر می‌رسد.

شعارهای رییس فدراسیون سوارکاری چه بود؟

۲۴ اسفندماه سال ۱۴۰۲ بود که رییس جدید فدراسیون سوارکاری انتخاب شد و شعارهای مطرح شده حاکی از این بود که قرار است شاهد تغییر و تحول اساسی در رشته سوارکاری باشیم. در ادامه بخشی از شعارهای مطرح شده از سوی محمد کاظمیان در زمان انتخابات، آمده است: 

حل مشکل قرنطینه اسب‌ها: تا زمانی که مرزهای بسته زمینی داریم، مشکل قرنطینه وجود دارد و طی سال‌های گذشته در اجلاس‌های قرنطینه مسائل مطرح شده و قصد داریم فضای حبابی پاک را مشخص و ورود و خروج اسب‌ها را کنترل کنیم.  باید پروتکل‌های خاص قرنطینه را رعایت و واکسینه را انجام دهیم و گزارش‌ها را توسط دامپزشکی پیش ببریم و مشکلات جامعه سوارکاری را در حوزه قرنطینه حل کنیم.

ایجاد شفافیت در فدراسیون سوارکاری: صد درصد شفافیت خواهیم داشت و با همکاری نهادهای نظارتی کار خلاف قانون نمی‌کنیم و از مشاوران حقوقی بهره خواهیم برد و تمام آیین نامه‌ها و قوانین را رعایت خواهیم کرد.

عدم استفاده از بودجه دولتی: به دنبال بودجه دولتی نخواهیم بود و از هیات رییسه تشریفاتی استفاده نمی‌کنیم و برای سوارکاری در آینده تصمیم‌گیری می‌کنیم و باید از نظر تولیدکنندگان استفاده کنیم.

بازی‌های آسیایی: سوارکاری دیگر دغدغه حضور در بازی‌های آسیایی را نخواهد داشت و در رده‌های پایه اقدام خواهیم کرد و برای آینده با برنامه ریزی عمل می‌کنیم و عملیاتی پیش خواهیم رفت.

مشکلات فدراسیون سوارکاری و پرونده تحقیق و تفحص از این فدراسیون: مشکلات را می‌دانیم و در اسرع وقت کمیته‌های تخصصی تشکیل و آیین نامه‌ها را تدوین می‌کنیم و به شما قول می‌دهم مشکلات سوارکاری را حل و فعالیت‌های بین الملی را دنبال کنیم.

با گذشت حدود یکسال از زمان برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری این پرسش از سوی جامعه مخاطب و علاقمندان رشته سوارکاری مطرح است که کدام یک از شعارهای عنوان شده از سوی رییس فدراسیون عملی شده و محمد کاظمیان در مورد تحقق کدام یک از شعارهایی که در زمان انتخابات این فدراسیون سر داد، گزارشی را به اصحاب رسانه و جامعه هدف این فدراسیون ارائه کرده است؟

سفرهای برون‌مرزی شفاف‌سازی شود 

علاوه بر این، در حالی که با توجه به شرایط اقتصادی کشور از تمامی فدراسیون‌ها و مسئولان ورزشی انتظار می‌رود در مدیریت منابع مالی، اتخاذ تصمیمات صحیح اجرایی و انجام سفرهای بین‌المللی که بعضا هزینه‌های زیادی را به دنبال دارد، نهایت دقت و شفافیت را به خرج دهند اما رییس فدراسیون سوارکاری طی ماه‌های اخیر چند سفر برون‌مرزی به کشورهایی نظیر سوئیس، قطر و امارات داشته و این پرسش بیش از هر زمان دیگری مطرح می‌شود که آیا این سفرها واقعا به حل مشکلات حیاتی ورزش سوارکاری ایران کمک کرده‌اند یا صرفا سفرهای پرهزینه در دوران تحریم‌های شدید اقتصادی بوده‌اند؟

در شرایطی که بسیاری از هیات‌های استانی سوارکاری با مشکلات مالی عدیده و کمبود امکانات روبرو هستند و حتی در برخی استان‌ها، پیست سوارکاری استاندارد هم وجود ندارد، سفرهای خارجی متعدد بدون ارائه گزارش‌های شفاف، گره کدام یک از مشکلات رشته سوارکاری را باز کرده است؟

یکی از مسائل مهمی که بیش از هر زمانی نیاز به توجه فوری دارد، حل مشکل قرنطینه اسب‌ها است و به دلیل محدودیت‌های قانونی و نیاز به گذراندن مراحل طولانی در کشورهای ثالث برای حضور در رویدادهای بین‌المللی، سوارکاران ایرانی با چالش‌های بزرگی در اعزام اسب‌های خود به مسابقات برون‌مرزی روبرو هستند؛ حال مسئله قابل بیان اینکه آیا سفرهای انجام شده منجر به حل چالش قرنطینه اسب‌ها شده است؟

آیا این سفرها تنها منجر به حضور در نشست‌ها و جلسات شده و دستاورد دیگری برای ورزش سوارکاری ایران داشته است؟ اگر با دستاورد مشخصی همراه بوده پس به چه علت در این خصوص اطلاع‌رسانی لازم و کافی صورت نگرفته و جامعه مخاطب از آن بی اطلاع است؟

در شرایطی که سوارکاری کشور با مشکلات جدی زیرساختی روبرو است و محمد کاظمیان نیز به عنوان رییس فدراسیون سوارکاری بر شفاف‌سازی به عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این فدراسیون تاکید کرده است، حال این پرسش مشخص مطرح می‌شود که هزینه صورت گرفته برای این سفرهای برون‌مرزی به صورت مشخص چقدر بوده است؟ آیا این سفرها به گونه‌ای بوده‌اند که در نهایت به منافع واقعی ورزش سوارکاری ایران در سطح بین‌المللی و داخلی، کمک کنند؟

رشته‌هایی نظیر سوارکاری در ورزش ایران همواره با توجه به حواشی متعدد رشته‌های پر مخاطبی نظیر فوتبال، کشتی، والیبال و... در امان هستند اما این مسئله دلیل قانع کننده‌ای مبنی بر اینکه وزارت ورزش و جوانان نسبت به فعالیت‌های صورت گرفته در فدراسیون سوارکاری بی‌تفاوت باشد، نیست و مسئولان متولی این وزارتخانه باید به‌طور جدی از رئیس فدراسیون سوارکاری بخواهند که گزارش‌های شفاف و مستند فعالیت‌های صورت گرفته ارائه کنند و بدانند این فدراسیون از چه نقطه‌ای به چه نقطه‌ای رسیده است چرا که عدم شفافیت در این زمینه می‌تواند به بی‌اعتمادی جامعه سوارکاری و افکار عمومی نسبت به عملکرد این فدراسیون، منجر شود.

وزارت ورزش باید با درک حساسیت موضوع و اهمیت منابع مالی محدود کشور، از فدراسیون سوارکاری درخواست کند تا گزارشی رسمی و مستند از این سفرها و دستاوردهای آن‌ها به جامعه سوارکاری و رسانه‌ها ارائه شود؛ اقدامی که نه تنها از اهمیت زیادی برای جلوگیری از بروز فساد و سوءاستفاده‌های مالی احتمالی برخوردار است بلکه به حفظ اعتبار و جایگاه سوارکاری ایران نیز کمک خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha