• سه‌شنبه / ۴ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404090402223
  • خبرنگار : 71468

حضور دوباره رییس فدراسیون جهانی وزنه‌برداری در ایران

حضور دوباره رییس فدراسیون جهانی وزنه‌برداری در ایران

رییس فدراسیون جهانی وزنه‌برداری دوباره به ایران سفر می‌کند. 

به گزارش ایسنا، مسابقات وزنه‌برداری بین المللی جام فجر پنجشنبه و جمعه هفته جاری در تهران برگزار می‌شوند. 

محمد جلود، رییس فدراسیون جهانی، برای حضور در این مسابقات پنجشنبه به تهران سفر می‌کند. او بامداد پنجشنبه وارد تهران می‌شود و شنبه صبح هم تهران را ترک خواهد کرد.

جلود دو روز در ایران حضور دارد که در این مدت دیداری را با وزیر ورزش و رییس و دبیر کل کمیته ملی المپیک خواهد داشت. او همچنین احتمالا نشست خبری را هم با اصحاب رسانه برگزار می‌کند.

رییس فدراسیون جهانی وزنه‌برداری پیش از این در شهریور نیز به ایران سفر کرده بود.

در این دوره از مسابقات جام فجر، تیم‌های افغانستان، ازبکستان، ترکمنستان، تاجیکستان، عراق، عربستان و سریلانکا به همراه ایران حضور دارند. مسابقات هم در هشت وزن مردان برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha