• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404012412398
  • خبرنگار : 71938

خدادادی: مدرسه استعدادهای درخشان در شهرستان ملکان ایجاد شود

خدادادی: مدرسه استعدادهای درخشان در شهرستان ملکان ایجاد شود

نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مدرسه استعدادهای درخشان در شهرستان ملکان ایجاد شود.

به گزارش ایسنا، زهرا خدادای، دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری ما به اتحاد و انسجام داخلی نیازمند هستیم. درخصوص مذاکرات وظیفه همه ماست که از مذاکرات عزتمندانه و شرافتمندانه که با پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری است و در جهت تامین منافع ملی ایران باشد و در جهت تامین منافع ملی مردم ایران باشد، حمایت کنیم.

وی ادامه داد: تذکر من به وزیر محترم آموزش و پرورش است. مستحضر هستید هفته گذشته یکی از دانش آموزان استعدادهای درخشان شهرستان ملکان که به علت عدم وجود مدرسه در شهرستان مجبور هستند هر روز به شهرستان‌های اطراف رفت و آمد کنند، دچار حادثه شد و چند نفر از دانش‌آموزان ما که سرمایه‌های این کشور هستند، مجروح شدند و در بیمارستان بستری شدند. درخواست جدی من این است که مدرسه استعدادهای درخشان در شهرستان ملکان ایجاد شود و دانش آموزان با استعداد این شهرستان از بهترین امکانات استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha