• چهارشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404111508877
  • منبع : کمیته ملی المپیک

ثریا آقایی از مجمع IOC رای اعتماد گرفت

ثریا آقایی از مجمع IOC رای اعتماد گرفت

ثریا آقایی با گرفتن رای مجمع کمیته بین‌المللی المپیک رسما به عضویت IOC درآمد.

به گزارش ایسنا، در یکصد و چهل و پنجمین مجمع عمومی کمیته بین المللی المپیک که همزمان با بازیهای المپیک زمستانی میلانو کورتینای ۲۰۲۶ و با حضور محمود خسروی وفا رییس کمیته ملی المپیک ایران، فرید فتاحیان مشاور رییس و ثریا آقایی کاندیدای عضویت در کمیته بین المللی المپیک و نمایندگانی از ۲۰۸ کشور دنیا در شهر میلان برگزار شد، ثریا آقایی با ۹۵رای موافق، ۳ رای ممتنع و ۲ رای مخالف از ۱۰۰ رای ممکن به عضویت قاطع کمیته بین المللی المپیک در آمد.

ثریا آقایی که کاندیداتوری وی برای عضویت در کمیته بین‌المللی المپیک با پیشنهاد و حمایت کریستی کاونتری رئیس IOC انجام شد، از المپین‌های رشته بدمینتون و از ورزشکاران باسابقه، خوش‌نام و اخلاق‌مدار ورزش کشور به شمار می‌رود که سال‌ها حضور مؤثر در میادین بین‌المللی و فعالیت در عرصه ورزش حرفه‌ای را در کارنامه خود دارد.

انتخاب وی با رأی قاطع اعضای مجمع عمومی کمیته بین المللی المپیک، بیانگر اعتماد بالای جامعه جهانی ورزش به توانمندی‌ها، سوابق ورزشی و جایگاه حرفه‌ای او است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha