• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404012412535
  • خبرنگار : 71518

یادداشت جلال موسوی، وکیل دادگستری و باشگاه پرسپولیس؛

پرونده بیرانوند؛ مردودی رکن قضایی فدراسیون و قهقهه لابی‌گران!

پرونده بیرانوند؛ مردودی رکن قضایی فدراسیون و قهقهه لابی‌گران!

یک وکیل دادگستری در یاداشتی درباره پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند نوشته است: در دنیای امروز که فوتبال تبدیل به صنعت و تجارت بزرگی شده است، صیانت و حفاظت از این دستاورد، مستلزم ابزارها و رویکردهای خویش بوده و مهمترین ابزار صیانت از این صنعت، مبارزه با فساد و تلاش برای پاکی و شفافیت در این حرفه است.

به گزارش ایسنا، در پایان فصل بیست‌وسوم لیگ برتر فوتبال، علیرضا بیرانوند قراردادش را با باشگاه پرسپولیس یک طرفه فسخ کرد و به باشگاه تراکتور پیوست تا همین موضوع در ادامه با شکایت باشگاه پرسپولیس به یکی از پرونده‌های مهم فدراسیون فوتبال تبدیل شود. در ادامه کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال با صدور رای، علیرضا بیرانوند را محکوم به پرداخت ۲۰ میلیارد تومان و محرومیت ۴ ماهه تعلیقی کرد که با اعتراض باشگاه پرسپولیس پرونده برای رسیدگی به کمیته استیناف ارجاع شد اما این کمیته تا امروز درباره پرونده شکایت پرسپولیس از بیرانوند رای صادر نکرده است.

درباره این موضوع سید جلال موسوی وکیل دادگستری و باشگاه پرسپولیس در یاداشتی که در اختیار ایسنا قرار داده آورده است:

وظیفه این مهم، به رکن قضایی فدراسیون محول شده است که به نظر می‌رسد در پرونده موصوف به فسخ غیر موجه دروازه‌بان سابق باشگاه پرسپولیس، به هیچ عنوان این نهاد نمره قبولی و رضایت‌بخش جلب نکرده است. اگر سخن از عدم اخذ نمره قبولی می‌شود، ملاک عمل و معیار صلابت و اقتدار و رویکرد فدراسیون محترم در پرونده‌های مهم  و نفرات خاص باید مورد توجه و قضاوت عمومی قرار گیرد ولی در امور و پرونده‌های عادی نمی‌تواند ملاک و سنجش مطلوبی برای عملکرد ایشان تلقی شود.

آشفتگی و وضع ناخوش فدراسیون و رکن قضایی در رویکرد نامناسب در موضوعات خاص و پرونده‌های مهم مشهود است. این نابسامانی در تزلزل و آشفتگی فدراسیون در موضوع سقف قرارداد نسبت به پرونده دروازه‌بان پرحاشیه سابق تیم پرسپولیس بیش از بیش نیز مشهود است.  

در واقع قلم زدن در خصوص این بازیکن در هر دو موضوع تزلزل فدراسیون در عدم رعایت سقف قرارداد بر خلاف تمام شعارهای دلنشین و وعده‌های ناصواب و هم تزلزل رکن قضایی در خصوص عدم قاطعیت در پرونده‌های حائز اهمیت و قابل توجه را در بر می‌گیرد. در نوشتار اخیر روی سخن اینجانب با رکن محترم قضایی فدراسیون است.

اعضای محترم استیناف جدیدا در خصوص این پرونده و شکایت باشگاه پرسپولیس مطلبی را خصوص زمان اتخاذ تصمیم بیان فرموده که به نوعی سخره گرفتن شعار پاکی، مبارزه با فساد و برقراری عدالت در رسیدگی با رعایت اصل بی‌طرفی، اصل سرعت در پرونده‌هاست.

لذا با این مقدمه به ذکر چندین مطلب پرداخته می‌شود:

اول: کمیته محترم استیناف یکی از ارکان قضایی فدراسیون با تاخیر نامعقول در صدور رای، مسبب تمام شائبه‌های منفی است و به هیچ وجه تاخیر تا این میزان نسبت به یک پرونده پرماجرا در اتخاذ تصمیم نسبت به بازیکن خاطی، قابل توجیه نیست.

دوم: پرونده بیرانوند پیش از آغاز فصل ۰۴-۱۴۰۳ مطرح شد. از همان ابتدا تمام رسانه‌ها از نفوذ فردی خاص در فدراسیون که تصمیمات را تحت تاثیر قرار می‌داد، سخن گفته‌اند. امیر المومنین می‌فرمایند «مومن خودش را در مظان اتهام قرار نمی‌دهد» و در واقع اقدام کمیته محترم استیناف، این تاخیر و طی مسیر مورد تمایل بازیکن خاطی، بی شک مستوجب خطور ظن در اذهان است.

سوم: متاسفانه گستره تاخیر در صدور رای به اینجا ختم نمی‌شود. با احترام به ارکان قضایی فدراسیون، سوال این است که آیا این نهاد خود را در صدمات وارده به هواداران اعم از کور شدن هوادار بازی تراکتور و پرسپولیس و فرد فوت شده، بی تقصیر و مبرا می‌داند؟ یقیناً اگر استیناف سریع‌تر اقدام به صدور رای می‌کرد، این اتفاقات حادث نمی‌شد و هواداران و اهالی فوتبال، قانون را به عنوان پناه، ملجاء و حامی خودشان پنداشته و راضی به همین رای و میزان محرومیت بودند و به هیچ وجه حوادث ورزشگاه آزادی حادث نمی‌شد. باید عرض کنم اگر دل مادری در این ایام به دلیل مصدومیت و معلولیت فرزندش در آن بازی شکسته و در ایام نوروز با چشم گریان به چهره نابینای فرزندش نگاه کرده، تقصیر اعضای محترم ارکان قضایی کمتر از تقصیرات مرتکبین این حادثه نبوده است و این عزیزان در زمره مسببان این حادثه قرار می‌گیرند. بی شک درجه اعلی قضاوت وجدان عمومی و ملاک عرفی است.  

چهارم: بنده به عنوان یک هوادار و حقوقدان، سوالی دارم؛ صدور رای در هفته‌های پایانی لیگ و احتمالا زمانی که سرنوشت قهرمان تعیین شده و بازی‌های سخت تراکتور تمام شده، بر مبنای قانون و عدالت است یا از سر رفع تکلیف صورت می‌پذیرد؟ آیا این نوع اتخاذ تصمیم می‌تواند فلسفه مجازات و بازدارندگی را در بر داشته باشد یا مجوز لابی و زیر پا نهادن تعهدات اخلاقی و قراردادی را مهیا کرده است؟

بازیکن در هفته‌های پایانی حدوداً ۴ ماه محروم می‌شود. دو هفته پایانی و بی اثر لیگ و بعد هم تعطیلات پایان فصل که جزو مدت محرومیت است و بعد از آن شروع لیگ و اتمام محرومیت و اگر هم محرومیتی باقی مانده باشد تعلیق، آن را در بر می‌گیرد و دیگر هیچ. رای اعضای محترم چیزی جز این نیست. این مصداق بارز بازی با شعور مردم است.

پنچم: اعضای محترم ارکان قضایی! مردم بهترین قاضی هستند. کسانی که از فوتبال اندک سررشته و درکی دارند، قطعا  آگاه به اتفاقات جاری در این پرونده هستند. به عنوان مثال بازیکن گابنی گل‌گهر و کسر ۹ امتیاز از این تیم و تصمیم متفاوت در سایر موارد از تناقضات تصمیم‌گیری این نهاد و رکن قضایی فدراسیون بوده که سرنوشت قهرمان را تغییر داد و باز هم شاهد رویه مشابه هستیم.

ششم: هدف از مجازات، تنبیه بازیکن متخلف است. به نظر اعضای محترم، آیا بیرانوند، تنبیه شد؟ خیر! بلکه ایشان جری‌تر و هتاک‌تر هم شدند. گناه و سوء رفتار این فرد را هم می‌بایست پای مماشات ارکان قضایی نوشت و بس. علی الظاهر نامبرده خاطرِجمع و خیالِ آسوده‌ای از مماشات اعضا و ارکان قضایی دارد.

هفتم: بنده از تقصیرات متعدد رکن قضایی فدراسیون عرض کردم. اگر قرار بر این بود که این پرونده وفق قانون و منطبق با عدالت رسیدگی شود، دلیل تخلف رییس فدراسیون و ارکان اداری فدارسیون در موضوع هزینه دادرسی این بازیکن در همین پرونده چه بود؟ فدراسیون پاداش‌های آینده این بازیکن را که به وی تعلق نگرفته، مجوز عدم پرداخت هزینه دادرسی این بازیکن لحاظ کرده که در نهایت تشت رسوایی افتاد و فدراسیون رسوا شد. علی ای حال، از نظر من در این خصوص تمام مرزهای لابی‌گری شکسته و یقین دارم این رای در نهایت قهقهه لابی‌گران را در بر خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۵۳

حرف حق جواب ندارد..... ممنون آقای وکیل... ممنون

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۱۱

از کجا مطمینی که بیرانوند مقصر هست؟ شاید استیناف این بار رای به محکومیت طرف دیگر ماجرا بدهد؟

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۴ ۲۲:۲۹

آقا رای بده ! با دلیل محکمه پسند بگن بیرو‌ تبرئه شد !!!! و درویش مقصره !تکلیف هوادار مشخص میشه ولی از شواهد این طور پیداست که بیرو محکوم میشه

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۰:۴۹

اگر رای مبنی بر تبرئه شدن بیرانوند بود تا الان صادر شده بود واقعا درک این موضوع واستون سخته؟

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۴۸

البته بیرو هم اعتراض کرده و اگر قانون اجرا شود حق با بیرو هست با توجه به اینکه ایشان حق فسخ دارد و فسخش کاملا قانونی هست و چهار ماه محرومیت باید حذف شود و مسلما باشگاه پیروزی به دلیل عدم پرداخت مطالبات وی باید تنبیه شود باشگاه به نظر خود زرنگی می کند

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۴ ۲۲:۰۵

جناب آذری... باشگاه طبق قانون همه مطالبات بیرانوند رو پرداخته بود.... ایشون بی دلیل فسخ کرد.... در ضمن یه مورد اصلی بهش پرداخته نشده... اونم تحریک باشگاه تراکتور...

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۰:۳۶

شما فکر کن . بیرو حق فسخ داشته ،

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۶:۴۴

بیروانوند معترض نیست ایشون دیده فصل داره تموم میشه دست پیش گرفته و شروع کرده در رسانه ها به گفتن اینکه رای رو صادر کنید.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۰:۵۱

به نظرت اگه فسخ بیرانوند قانونی بود و حق فسخ داشت پرونده آن همه طول میکشید

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۴:۲۰

کی پرداخت کرده بود

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۵۶

کاملا درست.حق گفتی آقای وکیل.شخص خاص رو هم کاملا درست گفتی.فوتبال دلال زده و رابطه ای و جنبل جادویی کشور فقط پدرخوانده کم داشت که اون هم رسید.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۰۵

بیرانوند برای ایران زحمت کشیده وحقش بی احترامی نیست

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۴ ۲۱:۲۸

زحمت کشیده پولشو گرفته ،قرار نیست بیاد هرکاری که دلش بخواد انجام بده مردک بی جنبه

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۰:۲۱

کدام زحمت نفعی که بیرون از قبال ایران و پرسپولیس برده قابل اندازه گیری نیست . بس کنید که اینها را با کسایی مقایسه میکنید که قیاس مع الفارق

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۶:۴۸

لابد از نظر شما حق هواداران پرسپولیس بوده که چندین ماه بخاطر بچه بازیهای این اقا برای بازی رفتن به استقلال حرص خوردن و اخر هم در کمال بی ادبی خیانت کرد به تیمی که توش بزرگ‌شده و دیده شده.برای مردم مسجل شده چرا حکم این ادم داده نشده.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۷:۳۸

باشه پولشو گرفته ولی کجای قانون گفته که باید فحش ناموس و فحش مادر بدین

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۸:۵۵

بیرانوند درسته ک زحمت کشید در به دری کشید ولی کدوم آدم درستی رو دیدی ک بیاد بگه هرکی اسم منو بیاره معروف میشه توهم شهرت بی پایان و محبوبیت زیاد باعث این موضوع شده

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۲:۰۷

بیرانوند خاطی است چون اگر لابی نبود حکم به سرعت صادر میشد واین همه خسارت بوجود نمی آمد متاسف برای دست اندرکاران قضیه.....

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۴ ۲۲:۳۸

درود به وجدان پاکت جناب وکیل و نویسنده .

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۴ ۲۳:۵۸

گل گفتی ولی ایکاش شش ماه پیش این حرفها رو می زدی و بدون انگار شما هم مقصرید

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۸:۲۶

آقای وکیل حرفت کاملاً درست اما چرا زودتر این حرفها را نگفتید پس شما هم مقصرید ودر حق یک پاشگاه اجحاف شد

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۱:۰۸

جناب وکیل پرسپولیسی چرا از توهین‌های قومیتی هواداران تیمت سخن بر زبان نمیاوری؟ نکنه گوشات کر بودن؟؟؟

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۲:۰۱

خوب معلوم هست هوادار پرسپولیس هستی وگرنه بی طرفانه قضاوت میکردی

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۳:۳۴

کجای دنیا مهمان ناسزا میشنود اونم از نوع خیلی رکیک اما تیم میزبان مصون میماند ولی تیم مهمان برای سال آینده از حق میزبانی محروم میشود آقای وکیل این لابی نیست

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۴:۴۲

لابی‌گری‌‌ زنوزی‌و‌ بی عرضگی‌ فدراسیون‌ و‌شخص‌ حسن‌زاده‌ و‌ کمیته‌ استیناف

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۴:۴۳

اقایان‌ تراکتور‌ و‌ همراهان‌ اصلا‌ رای‌ به‌نفع‌ جناب‌بیرانوند‌ چرا اعلام‌ نمیکنید

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۵:۱۶

از آقای وکیل ممنونیم که خیلی زیبا مسئله راتوضیح دادند که مردم عادی هم متوجه شدند .تیم‌های دیگه تو ۴۸ ساعت حکم رو میدن حکم بیرانوند ۷ ماهه توی راهه

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۲۲:۱۷

به نظر شما پرسپولیسی‌ها بیرو از درویش قوی تره واگه بازیکنی یکطرفه فسخ کنه همون هفته قراردادش به کمیته یافدراسیون می‌ره و احتیاجی به دلیل و مدرک اضافی نیست با همون فسخ محکوم میشه پس یکطرفه فسخ نشده مشکل از درویشه خیالتون راحت

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۶:۱۶

چرا پرونده را به فیفا نمیبرید؟

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۳:۰۹

وقتی نهاد داخلی هنوز حکم صادر نکرده در اعتراض به چی برن فیفا؟ احساس میکنم تعیین قهرمان این فصل با شکایت به مراجع بین المللی حالاحالاها طول میکشه.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۶:۲۲

خودش رای صادرکرده ودیگرنیازبه قضاوت نیست !!!!

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۶:۳۹

به پایان فصل نزدیک میشیم و حاشیه سازیها علیه بیرانوند و تراکتور داره بیشتر میشه. جناب وکیل اولا اگه تو یه پرونده ای پول بیشتری به شما می دادند الان وکیل یه جای دیگه بودی الکی حق حق نکن. ثانیا گفتی پدرخوانده کدوم باشگاه تو CAS پرونده بیشتری داره؟

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۳:۳۶

تیمی که هیچ افتخاری نداره دلیلی نداره پرونده ای داشته باشه.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۶:۴۲

آخه وکیل نویسنده چطوربازیکنی که طبق سقف قرارداد ۱۵میلیاردثبت کرده الان ۲۰میلیارد فقط جریمه شده وپنج میلیارد هم رشوه داده به هیات مدیره

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۶:۵۲

مردحسابی با رای همین مردم اومدی روی کار و حالا در بی ربط ترین مسئله به جایگاهت دخالت کردی اونم دخالت ناحق؟؟ دیگه الان رای صادر نشه بهتره.تراکتوریها هم خودشون میدونن حق با کی بوده.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۷:۳۵

اگر رای به نفع پرسپولیس صادر بشه بیرانوند فوتبالش تموم و تراکتور سر از لیگ یک درمیاره

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۷:۵۰

مگه برده پرسپولیس هس بیرو .حق فسخ داشت که فسخ کرده.عشقش کشیده

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۷:۵۴

از نظر شما رای خوب یعنی رای به نفع پیروزی هستش دیگه غیر این رای ما عادلانه هستش تیم شما نشون داد واسه قهرمانی شما به هر بی اخلاقی روی میارید

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۷:۵۶

تمام مسائلی که پیش بیاد مسئولش فدراسیون وکمیته های قضایی آن خواهند بود مطمئنا این قضیه همینطور نخواهد ماندو...

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۸:۱۰

الان دیدن تراکتور قهرمانه میخوان اینطوری امتیاز زحمت کشیده حذف وسپاهان محروم بعد تیم خاص قهرمان میکنند بعد میگن ماخودمون جام آوردیم

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۸:۴۰

عین حقیقت. واقعیت های تلخ فدراسیون وتشکیلات بی‌ دروپیکرش،که بعلت ناتوانی قادر به صدور رای ساده وحداکثر یک هفته ای برای پیشگیری از بی قانونی های آینده را تبدیل به یک غول وحشتناک هم برای بازیکن هم باشگاه هم هوادران وهم کل فوتبال کرده شرمتان باد شما مقصرین

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۸:۴۸

کمیته استیناف با ندادن رای بیشتر به بیرانوند ضرر میزنند چون خود هواداران حکم او را صادر کرده اند

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۸:۵۵

جامع وکامل 👍👍👍👍👍👍

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۸:۵۷

همین الان تو تیم ملی انقدی بازیکن و گلر خوب داریم که میشه جایگزین بیرانوند بشه. از عابدزاده بگیر تا سید حسینی ک من پرسپولیسی میگم حقش هست بره تیم ملی اینکه الان بیرانوند تو تیم ملیه فقط بخاطر ی سری مافیاس که تو فوتبال سردرآوردن

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۰۸:۵۸

ممنون از آقای وکیل که آنقدر خوب توضیح دادند،،،همه میدانند که تاج واقعا رسوا شده و حتی زنوزی هم او را بارها تهدید کرد که جرأت دفاع از خود را نداشت،در کل پرسپولیس باید این پرونده را به فیفا ببرد،

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۰:۵۴

قطعا پشت پرده حقایق و لابی گری های قط این پرونده آشکار بشه آبروی فوتبال ایران خواهد رفت

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۱:۱۰

قطعا فدراسیون و اعضا کمیته انضباطی هم از یاجهای بیرو بی نصیب نبوده اند غیر از این است که برای یه تیم شبانه رای صادر میشد آقایان بظاهر محترم مردم آگاهند

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۱:۵۶

من فوتبالی نیستم ولی اکثرا اوقات اخبار رو دنبال میکنم ولی تا اونجا که فهمیدم بیرو تقصیردارد ولی مقصر اصلی درویش هست که ایشون رو ازباشگاه دلسرد کرده و تصمیم به جدایی گرفته باشگاه تراکتور بیشتر سبک اروپایی داردوهزینه ورزشکار ملی محدود است

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۲:۳۹

قرار نیست هر کسی برای این کشور زحمت کشیده خلاف کند و دزدی و سایر پس مثل کشورهای دیگر مطیع قانون باشیم که کسی به خودش اجازه ندهد هر کاری می خواهد بکند و قانون را دور بزند

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۲:۵۵

این حرفها نظرات شخصی و متعصبانه فردی است که خود را وکیل و حقوقدان معرفی میکند در حالی که هیچ گونه ارزشی به بدیهی ترین مبانی علم حقوق قائل نیست این نظرات یکطرفه و فاقد هر گونه نگاه کارشناسانه است به همین دلیل خود به خود به اراجیف تنزل پیدا میکند

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۲:۵۷

آبرو و و حیثیت و تمامی اصول اخلاقی را زیر پا گذاشتن حالا دو قورت و نیمشونم باقیه!! یجوری از رفتار کثیف و بد و فحاشیهای خود دفاع میکنن انگار نه انگار.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۳:۳۸

هر چه بگندد نمکش میزنند وای که امروز نمک هم گندیده ، دیگه هیچ امیدی باقی نماند ، فقط خدا

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۳:۴۶

کو گوش شنوا، از قدیم گفتن آدمی که خودش را به خواب زده بیدار نتوان کرد. اینها مرزهای حماقت و پرویی را درنوردیده و درنهایت گستاخی به شعور میلیونها نفر توهین میکنند.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۵:۰۴

ازقدیم گفتن اگرگدامعتبرشودازخدابیخبر شود

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۵:۳۲

واقعا برای آقای تاج متاسفم،روز اول زنوزی بهش گفت اگه بیرو را محروم کنید ناگفته ها راخواهم گفت،حالا خدامیداند ناگفته ها چیا بوده

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۱۸:۲۸

ناموسا پرونده رو ببرید ارکان قضایی فیفا, از کی می ترسین، بازی با روح و روان هواداران پرسپولیس تا کی؟

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۲۰:۱۱

احسنت

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۲۳:۳۲

میگویید تیم بدون افتخار..... مگه جمعه سیاه یادتان نیست؟ چجوری سر تراکتور را بریدند ....سپس ۳ دوره با ناداوری و قومیت بازی حق تراکتور را خوردند تراکتور بالاتر از سطح ایران بازی میکند

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۵ ۲۲:۲۷

بنظرشماآقای وکیل بدم ازعدالت میزنی توباشگاه دولتی که داری سنگشوبه سینه میزنی فصل قبل باگل آفسایدبراچی دم ازعدالت نزدی بیروهمه میدونن کاملاقانونی فسخ کرده ولی زرنگی کردقبل اینکه حذفش کنن دست بکارشدوگرنه دک میشد