علی دیانتی در گفت و گوبا ایسنا افزود: این استان در سال گذشته بیش از ۷۶۷ هزار رأس دام زنده به همراه ۱۵۸۴تن لاشه گرم به تهران و سایر استانها ارسال کرده و در حال برنامهریزی برای ایجاد نخستین زنجیره تولید گوشت قرمز خود است.
دیانتی اظهار کرد: آذربایجان غربی با تکیه بر ظرفیتهای دامی خود، به یکی از استانهای پیشرو در تولید گوشت قرمز تبدیل شده است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: استان در حال حاضر رتبه چهارم تولید گوشت قرمز کشور را در اختیار دارد و در زمینه تولید دام سبک (گوسفند و بره) نیز رتبه دوم را کسب کرده است.
وی در ادامه با بیان اینکه اقدامات اولیه برای ایجاد اولین زنجیره تولید گوشت قرمز در استان آغاز شده، یادآورشد: ایجاد زنجیره تولید گوشت قرمز در آذربایجان غربی، گامی مهم در راستای افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها و ارتقای کیفیت محصولات دامی استان خواهد بود.
این مسؤل بیان کرد: این اقدام میتواند به تقویت جایگاه آذربایجان غربی به عنوان یکی از قطبهای اصلی تولید گوشت قرمز در کشور منجر شود و به تأمین امنیت غذایی کشور کمک کند.
انتهای پیام
نظرات