محمد حسن اکبری، امروز ۲۵ فروردین در اولین جلسه اجرای طرح عملیاتی توانمندسازی تولید ثروت و بهبود معیشت روستاها و شورای توانمند سازی اقتصادی بنیاد علوی شهرستان بیرجند، به بررسی اهمیت ایجاد زیرساختها در روستاها و نقش بانکها و نهادهای مختلف در این زمینه پرداخت.
وی با اشاره به پیشرفت ۱۲۳ درصدی نسبت به تعهدات قبلی در حمایت از روستاها، از همکاری بانکهای مختلف قدردانی و ابراز امیدواری کرد که حمایتها در سال آینده افزایش یابد.
اکبری تأکید کرد: دغدغه اصلی دولتمردان، اشتغال و ماندگاری جمعیت در روستاها است.
وی افزود: شناسایی فرصتها و ظرفیتهای هر روستا از طریق ابلاغ به دهیاریها انجام شده و مشارکت مردمی در این زمینه مورد تأکید قرار گرفته است.
وی ادامه داد: روستاییان میتوانند با استفاده از سرمایههای راکد و موجود، درآمدزایی کنند. این امر به ماندگاری جمعیت در روستاها کمک کرده و از هدر رفتن زیرساختها جلوگیری میکند.
وی بر حمایت از طرحهای اقتصادی و تحصیلات مرتبط با آنها به عنوان راهکارهایی برای بهبود وضعیت اقتصادی روستاها تأکید کرد.
پیشرفتهای بنیاد علوی در خراسان جنوبی و اشتغالزایی پایدار
روشندل، مجری طرحهای بنیاد علوی در خراسان جنوبی، در جلسهای به تشریح دستاوردهای این بنیاد در حوزه اشتغالزایی پرداخت.
وی با اشاره به همکاری فرمانداران و بانکهای عامل، از کسب مقام اول استان در زمینه اشتغالزایی بنیاد علوی خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۳، با همکاری همه عزیزان، توانستیم ۱۴۴۸ فرصت شغلی ایجاد کنیم.
روشندل ادامه داد: از مجموع ۳۸۵ نفر شناساییشده، ۳۲۰ نفر تأمین مالی شده و مشغول به کار شدهاند.
وی همچنین به اعتبار ۴۷۵ میلیارد تومانی برای شهرستان بیرجند اشاره کرد و افزود: تا کنون حدود ۴۵ میلیارد تومان از این اعتبار انجام شده است.
وی با بیان اینکه طرحهای بنیاد علوی در حال حاضر به سمت ایجاد اشتغالهای پایدار و ماندگار پیش میرود، تأکید کرد: امیدواریم تا پایان اردیبهشت ماه، ۶۵ نفر دیگر نیز تأمین مالی شوند.
روشندل همچنین به برنامهریزی برای شروع عملیات کار بنیاد علوی در سال ۱۴۰۴ با انرژی مضاعف و تجربههای به دست آمده از سال گذشته اشاره کرد و گفت: به دنبال ایجاد بسترهای مناسب برای اشتغال جوانان در روستاها هستیم.
انتهای پیام
نظرات