• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404012614047
  • خبرنگار : 71588

تداوم حملات اشغالگران به مناطق مختلف نوار غزه

تداوم حملات اشغالگران به مناطق مختلف نوار غزه

در بحبوحه تداوم جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، اشغالگران صهیونیست مناطق مختلف این باریکه را هدف قرار دادند.

به گزارش ایسنا، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی محله «ابو رجیله» واقع در شرق شهر «خان‌یونس» در جنوب نوار غزه را هدف حملات خود قرار دادند و در نتیجه آن شماری از فلسطینیان زخمی شدند.

بر اساس گزارش العربی الجدید، جنگنده‌های رژیم اشغالگر همچنین محله «النصر» واقع در شهر «رفح» در جنوب نوار غزه را هدف قرار دادند.

ارتش رژیم اشغالگر شب گذشته چندین منزل را در منطقه «مصبح» واقع در شمال شهر «رفح» در جنوب نوار غزه تخریب کردند.

رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که ارتش رژیم اشغالگر در آسمان محله «النصر» واقع در شمال شهر رفح در جنوب نوار غزه بمب‌های نوری شلیک کردند.

رسانه‌های خبری همچنین گزارش دادند که چادر آوارگان را در منطقه «بیت لاهیا» واقع در شمال نوار غزه هدف قرار دادند که در نتیجه آن 2 تن به شهادت رسیدند.

منابع خبری از حملات جنگنده‌های رژیم اشغالگر به شهر خان‌یونس و زخمی و شهید شدن شماری از فلسطینیان در پی این حملات خبر دادند.

منابع فلسطینی اعلام کردند، در نتیجه حمله توپخانه‌ای دشمن صهیونیستی به محله «ابو رجیله» واقع در شرق شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه یک تن زخمی شد.

جنگنده‌های رژیم صهیونبیستی همچنین یکی از دروازه‌های بیمارستان تخصصی «الکویت» در منطقه «مواصی» خان‌یونس را بمباران کردند.

در پی هدف قرار دادن گروهی از شهروندان فلسطینی در شمال شرق اردوگاه «البریج» واقع در مرکز نوار غزه شماری شهید و زخمی شدند.

اشغالگران همچنین منزل متعلق به خانواده «الغفری» در خیابان «الجلاء» در محله «الشیخ رضوان» در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند و در نتیجه آن یک تن شهید و شماری زخمی شدند.

از سوی دیگر، سازمان ملل اعلام کرد، وضعیت غزه از زمان شروع جنگ بدتر شده است.

پیش از این نیز، «حاجه لحبیب» مسؤول آمادگی و مدیریت بحران و برابری اتحادیه اروپا روز دوشنبه در آستانه نشست وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ درخصوص اوضاع نوار غزه و کرانه باختری تصریح کرد که مانع‌تراشی رژیم صهیونیستی در مسیر ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه باعث بروز بحران انسانی در نوار غزه شده است و این در حالی است که کمک‌های بشردوستانه پشت مرزهای این منطقه روی هم انباشته شده و مواد غذایی فاسد شده‌اند.

مرحله نخست توافق آتش‌بس و تبادل اسرا میان جنبش مقاومت اسلامی حماس و رژیم صهیونیستی که از تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ با میانجیگری مصر و قطر و حمایت آمریکا اجرا شده بود، در آغاز ماه مارس گذشته به پایان رسید. در حالی که حماس به بندهای مرحله نخست توافق پایبند بود، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که تحت پیگرد مراجع قضایی بین‌المللی قرار دارد، به درخواست اعضای تندروی ائتلاف دولتی تحت رهبری خود، از آغاز مرحله دوم این توافق شانه خالی کرد. ارتش صهیونیستی از ۱۸ مارس گذشته جنایت‌های نسل‌کشی خود در غزه را از طریق بمباران‌های خشونت‌بار گسترده و هدف قرار دادن غیرنظامیان در منازل و چادرهای محل اسکان آوارگان شدت بخشیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha