• سه‌شنبه / ۴ آذر ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404090402397
  • خبرنگار : 71588

دولت غزه: مراکز بنیاد بشردوستانه به تله‌های مرگ تبدیل شده‌اند

دولت غزه: مراکز بنیاد بشردوستانه به تله‌های مرگ تبدیل شده‌اند

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که نظام آموزشی غزه در آستانه فروپاشی کامل است. همچنین دفتر رسانه‌ای دولت غزه شهادت ۲ هزار و ۶۱۵ فلسطینی بر اثر گرسنگی در نزدیکی مراکز این بنیاد را تأیید کرد.

به گزارش ایسنا، دفتر رسانه‌ای دولت غزه با تأیید مرگ ۲هزار و ۶۱۵ فلسطینی بر اثر گرسنگی در نزدیکی مراکز این بنیاد، اعلام کرد که بنیاد بشردوستانه غزه «یک پوشش بشردوستانه کاذب بوده و مراکز خود را به تله‌های مرگ و کشتار جمعی تبدیل کرده است.»

بنیاد بشردوستانه غزه که تحت کنترل آمریکا و اسرائیل است، دیروز پس از ماه‌ها جنجال و انتقاد بین‌المللی در مورد ماهیت کار و تأثیر بشردوستانه آن، پایان مأموریت اضطراری خود در نوار غزه را اعلام کرد.

این بنیاد در بیانیه‌ای ادعا کرد که «پس از ارائه بیش از ۱۸۷ میلیون وعده غذایی رایگان به طور مستقیم به غیرنظامیان، مأموریت اضطراری خود را در غزه با موفقیت به پایان رسانده است و عملیات بشردوستانه‌ای که انجام داده، تحویل ایمن کمک‌های غذایی به خانواده‌های فلسطینی را تضمین کرده است.»

یونیسف: نظام آموزشی غزه در آستانه فروپاشی کامل است

سخنگوی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) در فلسطین در خاطرنشان کرد که بیش از ۶۷۰ هزار دانش‌آموز در نوار غزه طی ۲ سال گذشته از ادامه تحصیل بازمانده‌اند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وی در ادامه افزود حدود ۹۷ درصد مدارس غزه در نتیجه جنگ دچار تخریب گسترده یا نابودی کامل شده‌اند و امکان بازگشت به روال عادی آموزش در عمل از میان رفته است.

سخنگوی سازمان یونیسف در فلسطین همچنین تصریح کرد که یکی از بزرگترین چالش‌ها ممانعت از ورود هرگونه مواد و لوازم آموزشی به غزه از آغاز جنگ است.

دولت غزه: مراکز بنیاد بشردوستانه به تله‌های مرگ تبدیل شده‌اند
کودکان غزه

وی در پایان گفت این مسأله، فرآیند احیای سیستم آموزشی را کاملاً متوقف کرده است.

توافق آتش‌بس در غزه بین رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت اسلامی حماس، نسل‌کشی را که تل‌آویو در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ آغاز کرده بود و دو سال ادامه داشت، پایان داد. این نسل‌کشی بیش از ۶۹ هزار شهید و بیش از ۱۷۰ هزار زخمی بر جای گذاشت.

در همین دوره، حملات ارتش رژیم اشغالگر و شهرک‌نشینان صهیونیست به شهید شدن بیش از ۱۰۸۰ فلسطینی، زخمی شدن حدود ۱۱ هزار نفر دیگر و بازداشت بیش از ۲۰ هزار و ۵۰۰ نفر منجر شده است.

همچنین صبح امروز در گلوله‌باران اسرائیل در شرق شهر غزه و خان ​​یونس، سه فلسطینی شهید و تعدادی دیگر زخمی شدند، در حالی که آتش توپخانه در جنوب نوار غزه همچنان ادامه دارد و این نقض توافق آتش‌بس است. یک نفر در اثر آتش توپخانه‌ای که محله شجاعیه در منطقه تفاح، نزدیک خط سبز، در شرق شهر غزه را هدف قرار داد، شهید شد. یک نفر دیگر در اثر آتش‌سوزی پهپاد اسرائیلی در منطقه آرمیدا، در شرق خان یونس در جنوب نوار غزه شهید و دو نفر دیگر زخمی شدند، در حالی که ارتش اسرائیل همچنان به انفجار خودروهای بمب‌گذاری شده در آن منطقه ادامه می‌دهد. همچنین یک فلسطینی در اثر هدف قرار دادن تجمع غیرنظامیان توسط یک پهپاد اسرائیلی در بنی سهیلا، در شرق خان یونس، شهید و چندین نفر دیگر زخمی شدند. در همین حال، ارتش اسرائیل حملات هوایی و توپخانه‌ای را در داخل خط سبز در منطقه آموزشی بیت لاهیا، در شمال نوار غزه، انجام داد. ارتش اسرائیل همچنین در حال انجام حملات هوایی و شلیک از تانک‌ها و هلیکوپترها در شمال شرقی رفح است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha